OlinePb ~ Publicitate online

BUCURESTI - 18 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

SC ONLINE SOFTWARE SOLUTIONS SRL anunta lansarea versiuni 2.0 a site-ului de publicitate online OnlinePub.

Site-ul OnlinePub va ofera posibilitatea de promovare a companiei/produselor/serviciilor dumneavostra si prin aceasta ne dorim sa ajutam la cresterea numarului de comenzi pentru produsele/serviciile dumneavostra.

Optiunile de promovare oferite de noi sunt:
-afisarea unui banner de dimensiuni 468x60 (obligatoriu);
-afisarea detaliilor de contact si a unei scurte prezentari ( Carte de vizita);
-afisarea unei prezentari mai detaliate a companiei/produselor/serviciilor dumneavoastra (Detalii);
-posibilitatea postarii unui spot video ce va prezenta compania dumneavostra (Detalii).

Banner-ul de dimensiuni 468x60 va fi afisat in partea dreapta a site-ului. El poate fi insotit de un link catre detaliile de contact si a unei scurte descrieri (Cartea de vizita) si/sau de o prezentare mai detaliata a companiei si/sau a afisarii unui spot video (Detalii).

Un alt servicu oferit de site-ul OnlinePub este oferirea posibilitati de a putea crea sondaje simple pentru a vedea feedback-ul site-ului, produsului, serviciului etc. Sondajul poate fi alcatuit din 5 intrebari cu maxim 5 variante de raspuns de tipul DA/NU sau SLAB/BUN/FOARTE BUN/EXCELENT. Dumneavoastra veti putea alege si ce text va avea link-ul pentru sondaj si perioada de sondare si veti putea trimite intrebarile si raspunsurile dorite. Acest text va fi afisat sub banner si prin apasarea pe el se va deschide fereastra in care vizitatorul va putea raspunde la intrebari. La sfarsitul perioadei de sondare veti primi un raport cu datele respondentilor si raspunsurile lor.

Despre ONLINE SOFTWARE SOLUTIONS SRL

SC ONLINE SOFTWARE SOLUTIONS SRL ofera servicii de publicitate online, web design, corporate identity, banner design si software online personalizat.
SC ONLINE SOFTWARE SOLUTIONS SRL
Danes Nicolae - Administrator
0721033290
office@online-pub.eu