10 motive pentru care afacerea ta are nevoie de camere de supraveghere

BUCURESTI - 11 martie 2019

Comunicat tip General in Afaceri

Dacă aveți propria afacere, cu siguranță ați luat în considerare opțiunea de a instala un sistem de supraveghere video.

camere supraveghere

camere supraveghere

 

Deși ar putea exitsta unele rețineri în materializare unei astfel de acțiuni, în mod sigur instalarea unui astfel de sistem aduce multe beneficii. Experții de la magazinul online www.SKUT.ro ne oferă câteva motive pentru care ar trebui să luăm în considerare această opțiune.

Crește productivitatea angajaților

Este un fapt cunoscut că atunci când angajații știu că atunci când cineva din conducere îi privește, este mult mai probabil ca aceștia să lucreze la o capacitate mai ridicată, dar acesta nu este singurul motiv. Cu un sistem video amplasat, comunicarea între departamente, și ne referim aici la afacerile cu un număr mediu de angajați, poate crește, la fel ca și colaborarea între departamente.

Rezolvă conflicte

Conflicte sunt mereu o sursă de nemulțumire în cadrul unei firme, fie că vorbim de un conflict între un angajat și un client, sau între doi angajați. O simplă cameră de supraveghere video este îndeajuns pentru ca persoană ce intenționează să pornească un conflict să se gândească de două ori înainte de a face asta. Dacă asta nu se întâmplă, o înregistrare video poate oferi dovezile necesare pentru a se lua o decizie sau alta vis-a-vis de un conflict.

Reduce furturile

Camerele de supraveghere video sunt un mod excelent de a preveni și de a reduce furturile. La vederea unei camere de supraveghere video, tendința de a sustrage bunuri scade considerabil. Cu un sistem de supraveghere instalat, tentativele de furt scad extrem de mult, iar afacerea ta își reduce foarte mult pierderile datorate furturilor.

O experiență mai bună

Sistemele video de supraveghere trec dincolo de simpla înregistrare video. Acestea pot fi utilizate pentru a analiza comportamentul clienților în magazine, pentru a vedea ce le place și ce nu, ce le-a captat atenția, media de vârstă etc. O astfel de analiză bine realizată, poate duce la creșterea vânzărilor, vă poate ajuta să luați o decizie vis-a-vis de modul în care ar trebui expuse produsele și mai ales să veniți în întâmpinarea nevoilor potențialilor clienți cu produsele de care au nevoie.

Monitorizare în timp real

Un beneficiu al camerelor de supraveghere moderne este faptul că nu mai este necesar să treceți prin înregistrările video pentru a vedea ce s-a întâmplat. Ba mai mult, în funcție de sistemul ales, acesta poate fi accesat chiar și de pe telefonul mobil, astfel încât puteți fi la curent cu ce se întâmpla în firma dumneavoastră, chiar dacă nu sunteți prezent fizic acolo. În acest fel se reduce și stresul dumneavoastră, pentru că nu trebuie să vă îngrijorați constant gândindu-vă la ce se întâmplă în firmă, în lipsa dumneavoastră.

Securitate crescută

Când vine vorba de securitatea unei persoane ce lucrează singură într-o încăpere, puține sisteme pot furniza un element de siguranță mai bun ca cel oferit de sistemele de supraveghere video. În cazul unui accident de muncă de exemplu, sau în cazul în care angajatul întâmpină dificultăți majore de sănătate, un sistem video poate face diferența între viață și moarte.

Stocare digitală

Oricât de multe beneficii aduce supravegherea în timp real, sistemele de supraveghere pot fi utilizate și pentru păstrarea înregistrărilor video. Toate înregistrările pot fi stocate digital, pentru a fi analizate mai târziu. În plus, cu stocarea digitală este mult mai ușor să se găsească o anumită înregistrare.

Oferă dovezile necesare când este nevoie

Chiar și un sistem de supraveghere video nu poate împiedica total activitățile ilegale. O înregistrare video poate oferi informațiile necesare vis-a-vis de o ilegalitate comisă, cu atât mai mult cu cât actualele camere video oferă o calitate foarte bună a imaginilor și chiar sunet.

Controlul accesului

Un alt avantaj al sistemului de supraveghere video este faptul că poate fi monitorizat cine are acces în incinta locației supravegheate. Cu sistemele avansate de astăzi, puteți identifica destul de ușor cine intră, unde merge și cu cine se întâlnește.

Economia de bani

Poate cel mai convingător argument în utilizarea unui sistem de supraveghere video, este faptul că poate aduce economii importante de buget. Deși există o investiție inițială în implementarea unui astfel de sistem, banii economisiți de-a lungul timpului nu sunt puțini. Reducerea furturilor înseamnă că inventarul dumneavoastră nu va avea de suferit din această cauză. Îmbunătățirea productivității aduce mai mulți bani. Realizarea unei relații bune cu clientul îl va fideliza pe acesta și veți câștiga mai mulți bani, iar prevenirea conflictelor duce la un mediu de lucru mai bun și astfel angajații vor rămâne mai mult timp în firmă și vor fi mai productivi.