Avantajele montarii unei camere de supraveghere

BUCURESTI - 15 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

O camera de supraveghere este un al 3-lea ochi pentru dvs si familie. Simpla ei prezenta poate pune pe ganduri hotii sau vecinii care ar dori sa va faca rau. Este mai bine sa te protejezi decat sa ajungi victima unui atac.

camera dome

Avantajele montarii unei camere de supraveghere

O camera de supraveghere montata cu grija intr-un loc strategic va poate salva de numeroase probleme. Indiferent ca vorbim despre un sistem complet de supraveghere sau doar despre o camera neconectata, simpla ei prezenta poate cauza surprize.

Unele persoane au obiceiul sa se teama de politie sau de camerele de supraveghere chiar daca nu sunt infractori. Pur si simplu au o frica interioara si se gandesc cu groaza la ce se poate intampla. De fapt nu se intampla nimic.

SKUT .ro este un magazin online care va pune la dispozitie numeroase echipamente de securitate video si alarme. Puteti gasi la ei diferite modele de camere de supraveghere cu preturi foarte avantajoase. Aveti drept de retur, garantie si posibilitatea de a testa produsele cumparate.

In plus, in momentul in care vezi o camera de supraveghere te gandesti ca esti monitorizat in permanenta si ca o persoana sta mereu cu ochii intr-un monitor si se uita la tine. Si aceasta informatie este falsa. Nimeni nu sta sa urmareasca in permanenta camerele de supraveghere. De cele mai multe ori sunt accesate doar atunci cand s-a detectat o problema.

Aceste stari provocate de o simpla camera de supraveghere dovedeste cat de slab este omul in general. Nu generalizam, insa o camera de supraveghere, chiar si una nefunctionala, poate intimida un hot.

In momentul in care se instaleaza un sistem de supraveghere, vecinii dvs vor sti ca sunteti o persoana precauta si vor adopta un alt tip de comportament. Vor deveni mult mai atenti, se vor uita de 2 ori in jurul lor si isi vor calcula mai bine deciziile.

Camera de supraveghere este de mai multe tipuri si trebuie sa o alegeti un functie de mediul de functionare. Luati in calcul ca un sistem de supraveghere video nu este format doar dintr-o singura camera. In componenta unui sistem de supraveghere stau mai multe elemente.

Camera are nevoie sa stocheze informatia undeva, iar acel loc este HDD-ul. Acesta se monteaza intr-un DVR sau NVR in functie de tipul camerei, analogica sau IP. DVR-ul este unitatea centrala de procesare a informatiei. El suporta mai multe camere, se poate conecta la o alarma si va permite sa faceti mai multe setari.

Sistemul de supraveghere a devenit mult mai prietenos cu utilizatorii finali si mult mai accesibil. Orice familie isi poate achizitiona un sistem de supraveghere si sa-l foloseasca la capacitate maxima. Producatorii ofera solutii simple pentru utilizatorul final incat sa fie usor de accesat.

Foarte multi producatori care se luptau pe segmentul premium si ofereau servicii doar pentru companii, au decis sa ofere echipamente mult mai accesibile pentru utilizatorul normal. Cererea din ce in ce mai mare din partea consumatorilor a fost cauza principala pentru care producatorii au decis sa vina cu solutii mai accesibile si mai prietenoase.

Sistemul de supraveghere functioneaza non stop. El este format din camere, DVR sau NVR, HDD, alimentatoare si cablurile de conectare. Camerele de supraveghere au ajuns foarte performante incat pot filma chiar si la rezolutie 4K.

In functie de buget puteti alege camere care sa filmeze la rezolutie HD sau la rezolutie mult mai mare. Majoritatea sunt capabile sa filmeze si noaptea si sa fie rezistente la intemperiile intalnite la mediul exterior.

Printre avantajele unui sistem de supraveghere mai putem enumera, fara doar si poate, siguranta pe care v-o ofera. Atunci cand stiti ca  locuinta dvs este monitorizata in permantenta de camere de supraveghere de buna calitate, confortul resimtit este la alt nivel.

Un alt avantaj este ca puteti accesa camerele si intreg sistemul direct de pe telefonul mobil. O data cu punerea la punct a telefoanelor mobile inteligente, producatorii si-au dat seama de potentialul lor si au reusit sa ofere o aplicatie care sa va permita sa accesati camerele direct prin intermediul lui. Tot de pe telefon puteti primi si notificari legate de eventualele incercari de intrare prin efractie in locuinta dvs. Daca pe langa sistemul de supraveghere montati si un kit alarma cu gsm, puteti seta cu usurinta receptionarea de notificari direct pe telefonul mobil.

Smartphone-urile sunt foarte puternice in ziua de azi si va puteti conecta atat prin Wi-Fi cat si prin 4G la sistemul de acasa. Tot ce aveti nevoie este doar o aplicatie oferita de producatorul camerelor.

Pe www.SKUT.ro gasiti camere de supraveghere pentru toate buzunarele. Magazinul este specializat in astfel de echipamente, va ofera garantie, drept de retur si posibilitatea de a testa produsele cumparate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/onlinemag/avantajele-montarii-unei-camere-de-supraveghere