Adler acum si in Romania

BUCURESTI - 6 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Adler este o colectie de textile promotionale de cea mai buna calitate la preturi mici.

Adler acum si in Romania

Adler este o colectie clasica de textile corporate, din bumbac de cea mai buna calitate. O atentie deosebita este acordata finisajelor acestor produse.

Textilele prezinta o rezistenta ridicata la spalat si purtat, din aceasta cauza sunt ideale ca echipament de lucru al angajatilor, la evenimente sau promotii.

Totodata sunt o modalitate ieftina si eficienta de promovare.
Gama de produse este foarte accesibila datorita preturilor mici. Intreaga colectie poate fi vizualizata pe www.toplabels.ro .

Top Labels – fara cantitati minime, preturi mici, diversitate de produse.

www.toplabels.ro este un site specializat de textile promotionale, ce reuneste produsele a peste 19 branduri. Baza de date de produse de pe site este impresionanta, astfel el este un instrument de lucru atat pentru agentii cat si pentru clientii finali.

Site ul se afla intr o continua perfectionare, si este un adevarat time saver atunci cand cautati un produs, datorita motorului de cautare – multicriteria search.

Despre Open Advertising

Open Advertising - agentia de publicitate ce s-a implicat in dezvoltarea de solutii pliate pe nevoi specifice. In consecinta au luat nastere mai multe site-uri specializate pe categorii de produse din domeniul produselor promotionale.0723 19 52 66
office@toplabels.ro