Poze OPI

  • Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice, disponibil in premiera in Romania!

    Poza: Cititorul de coduri de bare 2D Opticon OPI 3201, ideal pentru citirea retetei electronice, disponibil in premiera in Romania!

  • Pregatirea Parului Pentru Sezonul Rece

    Poza: Pregatirea Parului Pentru Sezonul Rece

  • Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa

    Poza: Dacris a castigat premiul Regional Reseller of the Year in Europa

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul opi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la opi. Pozele pe tema opi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul opi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la opi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la opi.