Vanzarile OPTICAL NETWORK au crescut cu peste 20% in primele 9 luni ale anului 2017

BUCURESTI - 28 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate, Retail

Optical Network , liderul pietei de optica din Romania si operator al retelelor de magazine OPTIblu si KLARMANN , raporteaza cresterea afacerilor cu 20% in perioada ianuarie-septembrie 2017, fata de anul precedent.
La cresterea vanzarilor au contribuit semnificativ toate diviziile companiei, atat retailul clasic cat si distributia B2B si retailul online.

Optiblu

Optiblu

 Am incheiat luna septembrie cu cresteri insemnate pe toate diviziile de business ale companiei, depasind cifra de afaceri totala de 43 milioane lei si estimam inchiderea anului cu vanzari de peste 56 milioane lei.  

Raluca Cimpianu, director executiv Optical Network

Am incheiat luna septembrie cu cresteri insemnate pe toate diviziile de business ale companiei, depasind cifra de afaceri totala de 43 milioane lei si estimam inchiderea anului cu vanzari de peste 56 milioane lei. Divizia de retail a ajuns la un total de 44 de magazine, dintre care: 34 de magazine OPTIblu si 10 magazine KLARMANN, atat in Bucuresti cat si in alte orase mari din tara.   

   Fidelizarea clientilor si cresterea retelelor  OPTIblu si KLARMANN, concomitent cu o mai buna adaptare a platformelor e-commerce www.optiblu.ro si www. conga .ro sunt directiile de dezvoltare strategica pentru urmatoarea perioada. Anul acesta am lansat in magazine platforma de fidelizare OPTIblu Premium, ce integreaza digital mai multe aplicatii: sistem de fidelizare a clienţilor, sistem de comunicare directa, sistem de promovare targetata, precum si un sistem de analiza a datelor. Clientii care adera la statutul de membrii OPTIblu Premium beneficiza de discouturi progresive consistente, iar pe viitor vor putea acumula beneficii personalizate nu doar prin intermediul achizitiilor offline, ci si online sau prin retele sociale.

   Valoarea investitiilor in 2017 depaseste 10 milioane lei, buget directionat in principal spre deschideri de magazine noi precum si renovari si remodelari de magazine existente, comunicare de marketing si constructie de brand, echipamente medicale moderne, dezvoltarea sistemelor IT si logistice prin implementarea unui program de tip Warehouse Management System, precum si in programe de formare profesionala a angajatilor ce includ cursuri de optica si optometrie, abilitati de vanzari si comunicare cu clientii, dar si cursuri de limba engleza. declara oficialii companiei.