Tupperware va invita la Christmas Gift Show!

Locul desfasurarii: Baneasa Shopping City, etaj 1

Organizator: Avanz Fairs&Events

Tupperware va invita la Christmas Gift Show!

 

Tupperware va invita timp de 4 zile sa va alegeti cadourile de Craciun la Baneasa Shopping City!

Veniti de joi, 16 decembrie pana duminica, 19 decembrie, intre orele 10 - 22 la etajul 1 al mallului (zona magazinelor Zara) sa vedeti linia speciala Tupperware de sarbatori! Vineri este si Night Shopping, cu magazinele deschise pana la ora 24!

Exact asa cum Earl Tupper a revolutionat in anul 1946 cu produsele sale modul de pastrare al hranei, dupa mai bine de 60 de ani, corporatia Tupperware satisface cerintele unei clientele pretentioase, prin produsele inovatoare si solutiile ingenioase pentru bucatarie si casa, continuand astfel sa fie cea mai buna din clasa sa.

 Toate produsele Tupperware diminueaza cantitatea de deseuri, economisesc bani si protejeaza mediul inconjurator. Sunt concepute sa reziste o viata si chiar mai mult, cunoscut fiind ca se mostenesc din generatie in generatie.

In masura in care sanatatea si grija pentru familie sunt pe primul loc pentru dumneavoastra si doriti si sa socializati si sa va distrati, dar va ganditi si la o sursa suplimentara de venit, atunci o cariera in Tupperware reprezinta pentru dumneavoastra o sansa.

Intr-o perioada de instabilitate economica Tupperware va da posibilitatea sa va completati bugetul. Si toate acestea cand doriti si cand aveti timp. In plus veti primi produse cadou care va vor imbunatati viata si gospodaria. Deci pentru a vedea si comanda produsele, cat si pentru o cariera in Tupperware, va asteptam timp de 4 zile la Baneasa Shopping City!

Intrarea este libera!

Pentru detalii conctactati:

Elena Folea

0723590128

tupperware.bucuresti@gmail.com

Confirmare pana la data: 15 December 2010

Participare: Intrare libera