Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici! Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Sanatate

Black Friday este ziua dedicata cumparaturilor! Profita de ocazie si vino la Optimed-Medical pentru reduceri mari! Ai sansa sa cumeri produsele de care ai nevoie, la preturi unice!

Optimed Medical sarbatoreste Black Friday-ul cu preturi mici!  Discounturi la rame de ochelari si lentile de contact!

Pregatirile pentru Black Friday au intrat pe ultima suta de metri, magazinele si-au pregatit ofertele, produsele asteapta pe rafturi, iar vanatorii de reduceri sunt gata de cumaraturi la preturi de chilipir.

Vineri, 21 noiembrie, se anunta o zi importanta de reduceri si pentru Optimed-Medical, unul din primele mari cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara. Dincolo de cabinetul de oftalmologie, Optimed-Medical dispune si de un magazin de optica cu mii de produse, printre care rame si lentile de ochelari, precum si lentile de contact de vedere, dar si cosmetice.

Magazinul de optica Optimed-Medical va oferi reduceri majore tututor clientilor, mai exact: 20% discount la toate ramele de ochelari si 10% discount la lentilele de contact!

Rame de plastic, rame de metal, rame din magneziu, titan flex, 100% titan,  cobalt si aluminiu, toate acestea pot fi achizitionate la preturi cu mult reduse. Reducerile vor fi majore si pentru lentilele de contact, fie ca este vorba de cele moi, ori rigide, de cele zilnice ori cu purtare permanenta!

Discount-urile mari sunt valabile o singura zi, motiv pentru care toti cei care doresc sa achizitioneze rame de ochelari si lentile de contact la preturi unice, sunt rugati sa fie pe faza!

Optimed Medical : reduceri mari de Black Friday

Atat ramele de ochelari, cat si lentilele de contact necesita schimbari regulate. Din pacate, insa, din cauza preturilor mari, nu orcine isi permite sa cumpere periodic rame sau lentile. Black Friday este o buna oportunitate pentru toti cei care doresc sa achizitioneze produse de calitate, la preturi foarte avantajoase!

Optimed Medical este unul din putinele magazinele de optica care practica reducerile mari de Black Friday! Pe data de 21 noiembrie, toate preturile noastre vor intra la apa!

Rame de ochelari mai ieftine cu 20%!

Fiind un magazin de optica complet, Optimed Medical se adreseaza tuturor celor cu probleme de vedere, indiferent de tipul afectiunilor. Magazinul nostru dispune de o gama impresionante de produse, toate furnizate direct de la cele mai mari branduri in domeniu!

Comercializam toate tipurile de rame pentru ochelari, atat cele cu fir, cat si cele cu surub.

Oferim accesul clientilor nostri la rame si ochelari de soare ce apartin unor nume precum: Police, Piere Cardin, Valentino,Guess, , Lacose, Hugo Boss, Giorgio Armani, YSL, Emanuel Ungaro,Laura Biagioti, Trusardi, Ana Hickmann, Polaroid, Vivo..si lista poate continua

Lentile de contact la preturi mici!

De Black Friday poti achizitiona lentile de contact mai ieftine cu 10%, doar prin Optimed-Medical, cabinet de oftalmologie si magazin specializat.

Magazinul nostru dispune de lentile de contact pentru miopie, hipermetropie si astigmatism. Toate lentilele de contact din catalogul Optimed-Medical asigura sanatatea ochiului si o vedere clara. Fie ca doresti sa achizitionezi lentile de unica folosinta, lentile de contact zilnice, ori lentile de contact cu purtare extinsa, avem solutia!