AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL - INOVATIA ANULUI

BUCURESTI - 1 iulie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Air Optix Aqua Multifocal – lentila de contact pentru corectia prezbiopiei din familia Air Optix (CIBA Vision), a fost desemnata “Inovatia Anului” de catre opticienii din Franta.

AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL - INOVATIA ANULUI

Titlul a fost acordat de catre Inform'Optique magazine'. La fiecare 2 ani, revista premiaza cele mai inovative companii, pe baza voturile opticienilor din Franta.
Aceasta recunoastere recompenseaza eforturile intregii echipe care a facut din Air Optix Aqua Multifocal - intr-un an de la lansare, lentila numarul 1 pentru corectia prezbiopiei. Air Optix Aqua Multifocal si-a indeplinit promisiunile: vedere clara la toate distantele, confort sporit prin sistemul Aqua Moisture incorporat si pana la de 5 ori mai mult oxigen comparativ cu lentilele traditionale din hidrogel, Dovada: 2.000 de oftalmologi o recomanda si mai mult de 10.000 de pacienti o folosesc. Tot pacientii afirma ca lentilele “sunt confortabile inca de la aplicare si nu se incarca chiar dupa purtarea mai multe zile”.

Caracteristicile remarcabile ale materialului (sub patent CIBA Vision) din care sunt realizate lentilele, permit portul pana la 6 nopti consecutiv. Este un aspect important pentru pacientii prezbiopi cu stil de viata activ sau care calatoresc mult, scutindu-i de disconfortul ochelarilor, dar si de intretinerea zilnica.

Din iunie 2009, Air Optix Aqua Multifocal este disponibila si in Romania.

Despre Optimed

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision este intre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact.
Reprezentantul CIBA Vision in Romania, Optimed srl va poate oferi detalii, materiale de
prezentare si consultanta de specialitate privind aceste produse.
Carmen Orzea
Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro