AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România

Brasov - 20 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

" AIR OPTIX® COLORS reprezinta o descoperire remarcabila in domeniul lentilelor de contact cosmetice"

AIR OPTIX® COLORS – prima lentilă de contact cosmetică din silicon hidrogel, din România

AIR OPTIX® COLORS sunt combinația perfectă între CULOARE, un MATERIAL (silicon hidrogel) cu proprietăți superioare de transmisibilitate a oxigenului, pentru ochi care arată sănătos și se simt sănătoși si o TEHNOLOGIE UNICĂ a suprafeței din plasmă care permite portul confortabil pe tot parcursul zilei.

Lentile inovatoare care combină tehnologia de culoare 3-în-1 a lentilelor FreshLook COLORBLENDS® cu performanțele lentilelor AIR OPTIX® AQUA pentru a stabili un nou standard în domeniul lentilelor de contact cosmetice

• AIR OPTIX® COLORS sunt disponibile în 9 nuanțe atrăgătoare, vibrante sau subtile, cu sau fară dioptrie, pentru o schimbare care va atrage toate privirile

Confort, transmisibilitate ridică la oxigen¹ și frumusețe, toate într-o singură lentilă

 

AIR OPTIX® COLORS  reprezintă o descoperire remarcabilă în domeniul lentilelor de contact cosmetice având în vedere ca în ultimul deceniu aceste lentile nu au beneficiat de alte modificari”, a menționat Franck Leveiller, Șef al Departamentului de Cercetare și Dezvoltare, Alcon Vision Care. Purtătorii lentilelor de contact cosmetice își doresc culori naturale care să le accentueze propria frumusețe dar, în același timp, vor să beneficieze și de cele mai inovatoare descoperiri în ceea ce privește portul sănătos și confortabil al lentilelor. Cu AIR OPTIX® COLORS se vor bucura de ambele beneficii!”

AIR OPTIX® COLORS sunt disponibile in 9 nuanțe diferite, de la nuanțe naturale, subtile (Pure Hazel, Blue, Green, Grey și Brown) la nuanțe vibrante, puternice  (Brilliant Blue, Gemstone Green, Honey și Sterling Grey).

 

AIR OPTIX® COLORS face parte din portofoliul de produse pentru îngrijirea vederii Alcon, distribuite în România de Optimed.

Transmisibilitate ridicata la oxigen: Dk/t = 138 @ -3.00 dpt

 

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie; lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.

Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.

Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.Pentru mai multe despe produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:

www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro