AIR OPTIX - Familia de TOP in Europa*

BUCURESTI - 22 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Stiinta / Cercetare

AIR OPTIX AQUA sunt lentilele de contact din silicon hidrogel nr.1 in Europa.*
AIR OPTIX NIGHTDAY au cea mai mare transmisibilitate la oxigen.**
AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL - Inovatia Anului 2010***
AIR OPTIX for ASTIGMATISM au gama completa de parametri.

AIR OPTIX - Familia de TOP in Europa*
 Air Optix Aqua sunt lentilele din silicon hidrogel nr.1 in Europa. Sunt recomandate pentru corectia miopiei sau hipermetropiei si port lunar. Pacientii le prefera datorita confortului ocular si vederii clare. Transmisibilitatea ridicata la oxigen face posibil portul pana la 6 nopti continuu. Sugeram folosirea impreuna cu AOSept Plus - solutia care ... curata singura lentilele de contact! 

Carmen Orzea - Consultant PR

Bucura-te si tu de lentilele de contact care respira, indiferent daca ai miopie, hipermetropie, astigmatism sau prezbiopie. Solicita o proba gratuita in optici, SA VEZI CAT DE NATURAL TE POTI SIMTI! Siliconul hidrogel este cel mai performant material folosit in prezent la realizarea lentilelor de contact, iar pentru pacienti acest lucru inseamna: ochi mai sanatosi, durata mai lunga de port, posibilitatea purtarii lentilelor de contact peste noapte si risc redus de complicatii cauzate de aportul insuficient de oxigen. AIR OPTIX sunt lentile de contact pentru port lunar. Pentru miopie sau hipermetropie, incearca AIR OPTIX AQUA (port zilnic sau extins pana la 6 nopti continuu): lentile de contact din material revolutionar care transmit de 5x mai mult oxigen decat lentilele tradiționale din hidrogel, pentru ochi care arata si se simt sanatosi. Ești student, de curand mamica, om de afaceri sau calatoresti mult? AIR OPTIX NIGHTDAY (port flexibil sau pana la 30 de nopti continuu) pot fi lentilele de contact ce ti se potrivesc! Ai astigmatism, vezi incetosat, neclar? Acum poti vedea clar, confortabil cu AIR OPTX for ASTIGMATISM. De la citit, la calculator sau condus, AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL optimizeaza vederea la aproape si intermediar fara a compromite vederea la distanta. Te bucuri astfel de vedere si confort superioare comparativ cu lentilele de contact multifocale existente. Lentilele AIR OPTIX incorporeaza Tehnologia TriComfort: 1. Mai mult oxigen: oxigenul este transmis continuu prin lentilele AIR OPTIX, pentru a mentine ochii sanatosi si plini de prospetime 2. Umidifiere superioara pentru confort: materialul unic al lentilelor AIR OPTIX mentine umiditatea prin minimizarea ratei de deshidratare. 3. Rezistenta la depozite: lentilele AIR OPTIX au suprafata ultrafina, creata special pentru rezistenta la depozite, pentru confort zi de zi. Sursa informatii de specialitate: Articolul "Migrating to silicone hydrogels", aut. Dr.Inma Perez, Mark Draper, Dr.Cameron Hudson, publicat in revista Optician si preluat integral pe site-ul www.optimed.ro. *Conform raportului tertei parti, timp de 12 luni, pana in decembrie 2010. Segmentul lentilelor de contact sferice, saptamanale/lunare. **AIR OPTIX NIGHTDAY - transmisibilitate la oxigen: Dk/t = 175@-3.00D *** Titlu conferit de catre revista InformOptique pe baza votului opticienilor din Franta care au participat la studiu.

Despre Optimed

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision, este unul dintre liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact. Reprezentantul Ciba Vision in Romania, Optimed srl iti poate oferi detalii, materiale de informare si consultanta de specialitate privind aceste produse.