Combinația perfectă pentru portul confortabil al lentilelor!

Brasov - 13 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Confortul ocupă un loc esențial în portul lentilelor de contact. Stilul actual de viață, mereu în schimbare, impune necesitatea unor produse de îngrijire a vederii care să „țina pasul” cu noul nostru program.

Combinația perfectă pentru portul confortabil al lentilelor!

Până în 30 Noiembrie,  lentilele de contact Air Optix® Aqua sunt oferite împreuna cu 3 produse de top, pentru o experiență de succes în portul lentilelor de contact. Astfel , 2 cutii Air Optix® Aqua  va aduc CADOU:

- soluția de întreținere Opti-Free® PureMoist

- picaturile oftalmice SYSTANE® Ultra

- servetelele demachiante SYSTANE® LidWipes

Lentile AIR OPTIX® sunt create printr-o tehnologie unică cu un tratament al suprafeţei cu plasmă care s-a dovedit că menţine umidifierea şi protejează lentilele de depuneri, chiar şi de cele cauzate de produsele de  make-up. Într-un studiu in vitro unde au fost testate efectele produselor de înfrumusețare și îngrijire a pielii asupra lentilelor de contact, s-a demostrat că suprafața unică cu plasmă protejează lentilele, Air Optix® fiind singurul brand de lentile a cărui parametri nu au fost afectați în mod semnificativ de produsele de make-up amintite.

Soluția de întreținere multifuncțională Opti Free® PureMoist, prin matricea de hidratare HydraGlyde, permite portul confortabil al lentilelor pana la 16 ore pe zi[1].  Disponibilă în ambalaj de 300 ml, 90 ml și 60 ml, soluția este recomandată persoanelor care:

- Iși doresc portul confortabil al lentilelor de dimineață până seara târziu

- Petrec multe ore în fața calculatorului sau își desfășoară activitatea în medii cu aer condiționat

- Au un film lacrimal cu un nivel ridicat de lipide și proteine

SYSTANE® Ultra  sunt picături oftalmice lubrifiante care ameliorează simptomele de arsură și/sau iritație cauzate de ochiul uscat și sunt destinate persoanelor cu  deficiențe ale filmului lacrimal.

Noile șervețele demachiante hipoalergene SYSTANE® Lid Wipes înlătură depunerile și ajută la reducerea iritației ochilor îmbunătățind igiena pleoapelor. Sunt ambalate individual pentru a oferi de fiecare dată un servețel steril și umed.  Reprezintă  o varianta simplă, comodă și sanatoasă de îndepărtare a machiajului.

 

Lentilele de contact fac parte din categoria dispozitivelor medicale si trebuie prescrise de un specialist.

Solicitati promoția in opticile partenere.

[1] Lally J, Ketelson H, Borazjani R, et al. A new lens care solution provides moisture and comfort with today Cl.s. Optician 4/1/2011, Vol 241 Issue 6296, 42-46

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro