Cu Dailies esti gata de aventura!

Brasov - 10 mai 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Sport

Dailies AquaComfort Plus, primele lentile de contact pentru o zi cu agent de hidratare activat .. prin clipit, ti-au pregatit pachetul de vacanta. Cauta-l in optici intre 1 mai - 30 iulie!

Dailies Aqua Comfort

Dailies Aqua Comfort

Dailies AquaComfort Plus sunt excelente cand faci sport, in timpul liber, cand iesi cu prietenii, la petreceri, in vacante. Nu necesita intretinere; ai de fiecare data o lentila proaspata, noua.

Tu alegi cand le porti: ocazional sau zi de zi.

Datorita agentului unic Triple Action Moisture activat prin clipit, lentilele sunt usor de aplicat si confortabile intreaga zi. Stiai ca, in medie, clipim de 14,000 de ori pe zi?

 

Dailies AquaComfort Plus, lentile de contact sferice cu port si inlocuire zilnica, au dioptrii intre +0.50 si +6.00, respectiv intre -0.50 si -10.00. Familia Dailies de lentile de unica folosinta cuprinde si lentile torice sau progresive.

 

Cu Dailies esti gata de aventura!

Cu Dailies te bucuri din plin de timpul tau liber!

Detalii: www.spunedinpriviri.ro

Despre Optimed

Prin accentul pe inovatie, calitate si parteneriate puternice cu specialisti din domeniul ingrijirii vederii, compania CIBA Vision este unul din liderii mondiali in cercetarea, dezvoltarea si producerea de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentile de contact. Reprezentantul Ciba Vision in Romania, Optimed srl iti poate oferi detalii, materiale de informare si consultanta de specialitate privind aceste produse.