Cu DAILIES® esti pregatit pentru vacanta!

Brasov - 9 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Acceptă provocarea zilelor toride de vară cu lentilele de contact zilnice Dailies Aqua Comfort Plus. Prin agentul lor unic de hidratare , activat prin clipit, te vei bucura din plin de fiecare moment de relaxare!

Cu DAILIES® esti pregatit pentru vacanta!

În plus, în perioada 1 Iulie-13 Septembrie, 1 cutie achiziţionată îţi aduce 10 lentile CADOU pt extra zile de confort şi hidratare, iar 2 cutii vin la pachet şi cu un Balsam de buze Nivea SUN!

Dailies Aqua Comfort Plus sunt lentile de contact de unică utilizare şi port zilnic şi reprezintă cel mai simplu şi igienic mod de a purta lentile de contact. Sunt alegerea indicată pentru persoanele cu un stil de viaţă modern, excelente în timpul liber, în vacanţă, la petreceri, când faci sport sau oricând vrei să te bucuri de un moment special alături de cei dragi ţie.

 

Studii clinice au demonstrat că Dailies Aqua Comfort Plus:

1. Reduc semnificativ simptomele asociate sindromului de ochi uscat 1-2*

2. Eliberează agenţi de hidratare pe tot parcursul zilei 3**

3. Menţin filmul lacrimal stabil pentru ochi sănătoşi 4

4. Reduc simptomele şi semnele alergiilor de sezon 5

 

Familia lentilelor de contact pentru o zi - DAILIES® include şi lentile pentru corecţia astigmatismului si prezbiopiei.

Află care este soluţia potrivită pentru tine şi ai grijă de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic. 

Referinţe:

1.       Fahmy M, Long B., Giles T., Wang C-H. Comfort-enhanced daily disposable contact lens reduces symptoms among weekly/monthly patients. Eye Contact Lens. 2010; 36 (4):215-219

2.       Într-un studiu clinic efectuat în 8 locaţii cu 81 de pacienţi simptomatici; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2008

3.       Studiu de laborator comparativ al profilelor eliberate; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2007

4.       Tomlinson A, Khanal S, Assessment of Taer Film dynamics: Quantification Approach. The Ocular Surface April 2005 Vol 3 No 281-95

5.       Stiegemeier MJ, Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric management. 2008; 43(9): 84-85

*  Bazat pe evaluările subiective ale frecvenţei şi gravităţii simptomelor oferite de purtătorii simptomatici de lentile de contact cu înlocuire de la 1 la 4 saptămâni. Comparativ cu lentilele obişnuite.

** Pe parcursul unei perioade de 18 ore.

 

 

 

 

 

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro