DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

Brasov - 1 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic

Pentru că prospețimea, hidratarea și confortul sunt cuvintele de ordine în sezonul festival, lentilele de contact zilnice DAILIES ® Aqua Comfort Plus sunt alegerea perfectă!

DAILIES® te pregateste pentru o vacanta de ..10!

Cu promoția DAILIES® de.. 10 vă bucurați de  mai multe zile de relaxare și de un CADOU perfect pentru zilele petrecute...în deplasare!

Astfel, în perioada 16 Iunie-31 August, 1 cutie achiziţionată îţi aduce 10 lentile CADOU pt extra zile de confort şi hidratare, iar 2 cutii vin la pachet şi cu 10 șervetele demachiante hipoalergene SYSTANE® Lid Wipes.

DAILIES® Aqua Comfort Plus sunt lentile de contact de unică utilizare şi port zilnic şi reprezintă cel mai simplu şi igienic mod de a purta lentile de contact.  Disponibile într-un nou ambalaj, lentilele DAILIES® Aqua Comfort Plus oferă același nivel ridicat de confort, de la aplicare, până la sfârșitul zilei. În plus,  conțin un agent unic de hidratare care se activează de fiecare dată când clipești, adică de aproximativ 14.000 de ori pe zi !

Studiile clinice confirma calitățile superioare ale lentilelor:

   - reduc semnificativ simptomele asociate sindromului de ochi uscat1-2*

   - eliberează agenţi de hidratare pe tot parcursul zilei3**

   - menţin filmul lacrimal stabil pentru ochi sănătoşi4

   - reduc simptomele şi semnele alergiilor de sezon5

Familia lentilelor de contact pentru o zi - DAILIES® include şi lentile pentru corecţia astigmatismului și prezbiopiei.

Noile șervețele demachiante SYSTANE® Lid Wipes înlătură depunerile și ajută la reducerea iritației ochilor îmbunătățind igiena pleoapelor. Sunt hipoalergene și sunt ambalate individual pentru a oferi de fiecare dată un servețel steril și umed. Sunt o varianta simplă, comodă și sanatoasă de îndepărtare a machiajului, mai ales în timpul concediilor sau deplasărilor de orice fel.  

Promoție disponibilă în opticile partenere.

Află care este soluţia potrivită pentru tine şi ai grijă de vederea ta, printr-un consult de specialitate efectuat periodic.

Referinţe:

1. Fahmy M, Long B., Giles T., Wang C-H. Comfort-enhanced daily disposable contact lens reduces symptoms among weekly/monthly patients. Eye Contact Lens. 2010; 36 (4):215-219

2. Într-un studiu clinic efectuat în 8 locaţii cu 81 de pacienţi simptomatici; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2008

3. Studiu de laborator comparativ al profilelor eliberate; rezultate semnificative demonstrate la nivelul de 0.05; Alcon date la dosar, 2007

4. Tomlinson A, Khanal S, Assessment of Taer Film dynamics: Quantification Approach. The Ocular Surface April 2005 Vol 3 No 281-95

5. Stiegemeier MJ, Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric management. 2008; 43(9): 84-85

*  Bazat pe evaluările subiective ale frecvenţei şi gravităţii simptomelor oferite de purtătorii simptomatici de lentile de contact cu înlocuire de la 1 la 4 saptămâni. Comparativ cu lentilele obişnuite.

** Pe parcursul unei perioade de 18 ore.

 

 

 

 

 

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro