DAILIES TOTAL1® - Lentila de contact a anului !

Brasov - 28 august 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Farmaceutic

Lansată in Aprilie 2013 în Marea Britanie și Irlanda, și de curand și în România, DAILIES TOTAL1® a primit distincția „Lentila de contact a anului” în cadrul festivității anuale Optician Awards, organizată pe 12 aprilie 2014, în Londra.

DAILIES TOTAL1® - Lentila de contact a anului !

DAILIES TOTAL1® este prima și singura lentilă de contact cu un conținut variabil de apă și stabilește un nou standard în materie de confort. 

Clipim de aproximativ 14.000 de ori pe zi

Acesta este unul din motivele pentru care lentilele de contact au nevoie de o suprafaţă nedetă, mătăsoasă, care să reducă iritaţia ţesuturilor delicate ale ochiului la clipit.

Soluţia? O lentilă de contact cu utilizare zilnică care oferă confort extraordinar, de durată, cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare.

Suprafaţă netedă pentru confort excepţional chiar şi la sfârşitul zilei

Designul inovator al acestor lentile de contact prezintă un conţinut variabil  de apă, mai ridicat la suprafaţă,  peste 99%, acolo unde ochii au nevoie, şi mai scăzut la interior, unde este mai puțină nevoie.

Rezultatul? 9 din 10 purtători au afirmat că lentilele sunt atât de confortabile încât nici nu le simt[1] .

Pentru a arăta sănătos şi a-i simţi sănătoşi, ochii trebuie să respire!

Având un conţinut de apă în interior de numai 33%, lentilele DAILIES TOTAL1®, oferă o transmisibilitate a oxigenului mai mare decât orice altă lentilă[2] de contact zilnică disponibilă; de  6 ori mai mult oxigen comparativ cu alte lentile concurente.  

DAILIES TOTAL1® sunt combinația perfecta între un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului și lubrifiere de durată, pentru portul confortabil al lentilelor pe tot parcursul zilei, oricât de lungă ar fi ea. Lubrifierea este un factor predictiv important în utilizarea sănătoasă a lentilelor de contact. Cu cât un obiect este mai lubrifiat, cu atât el va aluneca mai ușor pe o suprafață iar un grad ridicat de lubrifiere contribuie la reducerea ratei de frecare dintre lentila de contact și țesuturile delicate ale ochiului.

Purtătorii i-au confirmat deja calitățile și au manifestat preferința lor pentru lentilele DAILIES TOTAL1® în proporție de 13 :1 față de lentilele lor obișnuite.

DAILIES TOTAL1® sunt disponibile în acest moment doar pentru corecția miopiei, cu dioptrii cuprinse între -0.50 și -10.00 și pot fi acum comandate și în opticile partenere din Romania.

Solicitați specialistului mai multe informații și instrucțiuni complete de utilizare !

[1] Bazat pe un studiu în desfășurare în Europa, cu 24 de prescriptori, pentru adaptarea a 280 de pacienți.

[2] Bazat pe nivelul de transmisibilitate a oxigenului prin lentilă, comparativ cu alte lentile de contact zilnice. Alcon , date la dosar 2010.

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro