OPTIMED se prezinta

Brasov - 11 martie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Activand din anul 1992 ca distribuitor in domeniul ingrijirii vederii si medicinii estetice, Optimed acorda atentie detaliilor pentru ca a investit si investeste in relatii durabile. Acest lucru s-a concretizat prin realizarea unor parteneriate puternice cu firme de prestigiu producatoare de echipamente medicale si accesorii utilizate in oftalmologie, dermatologie si medicina estetica, optometrie si optica, chirurgie si ginecologie, precum si de lentile de contact si solutii de intretinere pentru lentilele de contact.

OPTIMED se prezinta

Considerandu-si rolul parte intergranta a mediului in care isi desfasoara activitatea, Optimed isi propune ca atat furnizorii, cat si consumatorii individuali sa vada diferenta si sa aduca un plus de valoare prin implicare in viata comunitatii.

Gama de servicii include: consultanta de specialitate pentru dotarea de clinici si cabinete medicale, asistenta tehnica – instalare si mentenanta aparatura medicala in garantie si post-garantie, instruire / training pentru utilizarea echipamentelor achizitionate, iar personalul de specialitate din cadrul Optimed poate oferi module de pregatire pentru diverse categorii profesionale, materiale editate sau pe suport magnetic si orice alte informatii necesare.

Sectiunile dedicate Lentilelor de Contact, respectiv Echipamentelor Medicale furnizeaza informatii atat specialistilor, cat si beneficiarilor directi ai produselor si echipamentelor distribuite, iar sectiunea PR cuprinde: articole de specialitate, comunicate de presa, evenimente si prezentarea proiectelor de responsabilitate sociala in care sunt implicate companiile partenere sau pe care intentioneaza sa le deruleze.

Optimed este deschisa colaborarilor si parteneriatelor cu asociatiile profesionale, institutiile publice si private din domeniul sanatatii si educatiei, organizatiile non-profit si, nu in ultimul rand ... ideilor si sugestiilor dvs.

Pentru a veni in intampinarea cerintelor celor interesati cu informatii actualizate si cat mai accesibile, la doar 1 click distanta, Optimed a initiat o colaborare cu societatea Vivendi a carei materializare va invitam sa o descoperiti la adresa: www.optimed.ro.

Despre Optimed

O rientare catre client
P arteneriate pe termen lung
T ehnica avansata
I mplicare sociala
M unca de echipa
E ducatie pentru sanatate
D ezvoltare continua

Pentru alte detalii:
Carmen Orzea - Consultant PR
carmen.orzea@optimed.ro