Spune din priviri toata vara cu lentilele de contact AIR OPTIX® si DAILIES®

Brasov - 10 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Retail

Şi te bucuri mai mult de beneficiile lentilelor de contact preferate!

Spune din priviri toata vara cu lentilele de contact AIR OPTIX® si DAILIES®

Recunoscute pentru beneficiile lor de către pacienţii din întreaga lume, lentilele AIR OPTIX® şi DAILIES®, prin combinaţia unică de  oxigen şi hidratare, redau prospeţime chiar şi celor  mai „toride” zile de vară! În plus, îţi  completează „bagajul” de vacanţă cu premii, pentru mai multe zile (luni) de confort!

Astfel, în perioada 3 Iunie-30 August 2013, 1 cutie* AIR OPTIX® şi/sau DAILIES® achiziţionată îţi oferă şansa de a caştiga  lentilele Ciba Vision preferate, pentru 1 an întreg!

Răzuieşte stickerul de concurs, înscrie codul unic pe www.spunedinpriviri.ro şi poţi câştiga:


MARELE PREMIU: Lentile de contact pentru 1 an întreg si

Premii Lunare:

3 PREMII: Lentile de contact pentru 3 luni

5 MENŢIUNI: 30 de lentile de contact DAILIES®

Tragerile la sorţi lunare vor fi organizate în 10 Iulie, 9 August şi 10 Septembrie iar tragerea la sorţi pentru Marele premiu va avea loc în data de 16 Septembrie 2013.


Regulamentul oficial al Concursului este disponibil pe www.spunedinpriviri.ro.


AIR OPTIX®
sunt lentile de contact lunare care “respiră” pentru sănătatea ochilor tăi, au  o transmisibilitate mare a oxigenului şi un strat unic permanent de plasmă care menţine hidratarea şi protejează lentila de depozite, inclusiv de cele apărute în urma utilizării produselor de machiaj.


DAILIES®, lentile de contact pentru o zi 
sunt alegerea indicată pentru un stil de viaţă modern. Hidratează cu fiecare clipit şi menţin confortul pe parcursul întregii zile. Studii clinice au dovedit eficienţa lor şi în cazul persoanelor care suferă de alergii oculare[1].


Lentilele AIR OPTIX® şi DAILIES® fac parte din portofoliul de produse Alcon pentru îngrijirea vederii, distribuite în România de Optimed . Ele cuprind lentile de contact  pentru corecţia miopiei  şi hipermetropiei (lentile sferice), pentru corecţia astigmatismului (lentile torice) şi pentru corecţia prezbiopiei (lentile multifocale).

În campanie intră toate lentilele de contact din familia AIR OPTIX® (cutii cu 3 sau 6 lentile),  respectiv lentilele Air Optix Night@Day Aqua,  Air Optix Aqua, Air Optix for Astigmatism şi Air Optix Aqua Multifocal şi lentilele de contact din gama DAILIES® (cutii cu 30 sau 90 lentile), respectiv lentilele Dailies Aqua Comfort Plus, Focus Dailies Toric şi Focus Dailies Progressives.

1.Stiegemeier M.J.,  Fahmy M., Thomas S. Beating back SAC. Optometric Management. 2008; 43(9): 84-85

Despre Optimed

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniu, Optimed este recunoscut ca distribuitor la nivel naţional de echipamente pentru oftalmologie şi optometrie, lentile de contact şi soluţii pentru întreţinerea acestora.
Tradiţia companiei şi experienţa profesioniştilor Optimed sunt completate de parteneriatele cu producători internaţionali de renume pe care Optimed le-a dezvoltat de-a lungul anilor. În prezent, Optimed este reprezentant Alcon în România. De asemenea, Optimed reprezintă şi distribuie produsele unor companii de referinţă precum: Topcon Europe Medical, iCare Finland sau Plusoptix GmbH.
Oferind produse de înaltă calitate, servicii post-vânzare şi consultanţă, Optimed raspunde atât cerinţelor specialiştilor cât şi nevoilor şi exigenţelor consumatorilor.

Pentru mai multe informaţii despre produsele şi promoţiile OPTIMED vizitaţi:
www.optimed.ro sau www.spunedinpriviri.ro

Taguri: Optimed