Optimizd.AI Anunță Participarea Fondatorului Awday Korde în Comisia de Reglementare a Inteligenței Artificiale din România

BUCURESTI - 16 aprilie 2024

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Juridic, Institutii Publice

Live site

Optimizd.AI, una dintre puținele companii de consultanță specializate în domeniul inteligenței artificiale (AI), este onorată să anunțe participarea fondatorului său, Awday Korde, în comitetul tehnic român de standardizare ASRO/CT 401 - Inteligență Artificială.

Logo Optimizd.ai

Această numire prestigioasă subliniază angajamentul continuu al Optimizd.AI față de promovarea excelenței și eticii în aplicarea AI, atât la nivel național, cât și internațional.

Comitetul ASRO/CT 401, recent înființat, are ca domeniu de activitate elaborarea standardelor și documentelor de standardizare din domeniul inteligenței artificiale. Acesta își propune să alinieze dezvoltarea și aplicarea AI cu nevoile societății și ale pieței europene, oferind în același timp un cadru de suport pentru legislație, politici și principii europene.

Participarea lui Awday Korde în această inițiativă subliniază expertiza și viziunea companiei Optimizd.AI în domeniul AI, consolidând poziția companiei ca un actor cheie în definirea viitorului tehnologiei inteligente.

În calitate de membru al comitetului ASRO/CT 401, Awday Korde va contribui la stabilirea unor standarde riguroase pentru utilizarea etică și responsabilă a AI. Această implicare demonstrează dedicarea companiei Optimizd.AI față de inovație responsabilă și față de promovarea unui viitor digital sigur și incluziv pentru toți cetățenii.

Membrii companiei sunt entuziasmați să sprijine eforturile comitetului ASRO/CT 401 și să colaboreze cu experți naționali și internaționali în domeniul AI. Împreună, ne propunem să conturăm un cadru de reglementare care să încurajeze inovația, să protejeze interesele cetățenilor și să asigure dezvoltarea sustenabilă a tehnologiilor inteligente.

Pentru mai multe informații despre Optimizd.AI vă invităm să vizitați www.optimizd.AI.

Despre Optimizd.AI

Pionier în dezvoltarea și implementarea soluțiilor de inteligență artificială, angajat în crearea de tehnologii care aduc beneficii tangibile societății și economiei. Cu o echipă de experți recunoscuți în domeniu, Optimizd.ai continuă să inoveze și să conducă drumul spre un viitor mai inteligent și mai sustenabil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimizd-ai-ro-technology-srl/optimizd-ai-anunta-participarea-fondatorului-awday-korde-in-comisia-de-reglementare-a-inteligentei-artificiale-din-romania