Cata dragoste a plutit in aer de Valentine's Day la restaurantul La Cave de Bucarest

BUCURESTI - 26 februarie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, HR

Live site

LOVE WAS IN THE AIR, vorba cantecului, dar asta n-a fost totul la restaurantul cu cel mai cald rosu din Bucuresti La Cave de Bucarest.
Atat de mult s-au incins inimile, incat design-ul cald al lui Jean Grisoni nu a fost decat scanteia care aprinde fitilul.

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

 Felul cum ne cheltuim zilele este felul in care ne consumam viata... 

Anonim

Restul au facut vinul rosu, muzica romantica, delicatesele de un maxim rafinament si deserturile unice in Bucuresti, alese cu grija de proprietarul restaurantului francez, dl. Mihai Focsa, cel care s-a ingrijit ca toate cuplurile sa se simta in largul lor cu ocazia acestui pretext.

Filmul de prezentare al evenimentului si celelalte filmari arata cu prisosinta cum se pregateste sa debuteze primavara la restaurantul francez La Cave de Bucarest, care a devenit neincapator, chiar si dupa ce s-a suplimentat cu 2 mese si de aceea sfatuim pe musafiri sa-si rezerve din timp locurile.

Pentru cei care sunt interesati sa-si impresioneze invitatii, este suficient sa faca drum pana la noi, iar de restul promitem sa ne ocupam ca si pana acum.

De martisor (1 Martie), la ora 19.30, Luiza Zan Trio si un alt meniu special ne vor starni din nou toti "fluturii" din stomac, iar de 8 Martie, la ora 19.30, Emy Dragoi, cel mai mare acordeonist pe care l-ati ascultat vreodata, impreuna cu "Jazz Hot Club Roumania" va trage linie peste tot ce stiti despre acordeon, ca sa o puteti lua de la capat...

Pentru mai multe detalii, meniuri si filmari din concerte, va invitam sa intrati pe site-ul oficial:

www.restaurant-lacave.ro