Cel mai ravnit secret de pe Planeta

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, IT&C, Sanatate, Cursuri

Live site

Interesandu-ma recent de “starea natiunii” sau mai bine spus de perceptiile cetatenilor “destupati” din cateva orase importante din Romania despre importanta “iesirii noastre la limanul junglei” printr-o noua viziune asupra brandingului si prin stiinta de a utiliza reframing marketingul, tocmai din dorinta de a extinde aria expunerii acestui seminar unic in Romania numit “The New Brand In The New Jungle sau ARTA DE A TE FACE CEL MAI CAUTAT”, din 3 orase diferite mi s-a spus exact asa: “Orasul asta este mort, aici nu ai avea succes cu un seminar de acest gen...”.

Iar eu i-am intrebat: Cum adica, “de acest gen”?

Ei zic aproape la unison: “Pai, ca sa vorbesti despre branding si marketing, trebuie sa ai ceva de vanzare, ca sa-l poti boteza. La noi orasul e mort si totul s-a dat. Gata, nu mai avem nimic ce vinde si cui vinde.”
La care eu zic, ca de fiecare data, cu un aer serios: Pai, de ce nu m-ai chemat si pe mine la parastas? Sau macar la pomana de 40 de zile?

Lasand gluma la o parte, totul pare trist si macabru, din moment ce confratii nostri ne ingroapa de vii, punandu-ne diagnosticul "DECEDAT" total abuziv.

Eu insa intreb: Tu ai acces acum la internet? Poti sa deschizi chiar acum un browser si sa tastezi www.google.com ? Descrie-mi exact ce vezi?

The New Brand in The New Jungle

The New Brand in The New Jungle

 OMUL TREBUIE SA FIE PREGATIT SA VADA OPORTUNITATILE EXACT ACOLO UNDE ALTII SE BLOCHEAZA, CA SA NU FIE PREA DES UN MARTOR FRUSTRAT AL SCHIMBARII, CI SCHIMBAREA INSASI  

ADRIAN STAVRIU

El zice, neintelegand ce vreau de fapt de la el: “O pagina alba, cu o mica fereastra de cautare in mijloc...”

Eu raspund: Si cum iti explici ca dintr-o pagina alba, brandul GOOGLE este al II-lea de pe Planeta? Cifra de afaceri fiind de 113 bilioane de dolari.

... si in continuare: Vezi, asta vreau eu sa-i invat pe oamenii cei mai pesimisti, saraci si deznadajduiti din orasul tau, sa-l imite pe GOOGLE in tot ce fac si sa vedem unde pot ajunge...

Acum acesti oameni se zbat sa caute sponsori si simpatizanti ideii de a invata reframing marketing si new branding, ca sa se bucure de aces seminar, in care invata sa prospere doar din ce are fiecare la indemana.

Asadar, putem aproxima ca, a invata sa-l imiti pe GOOGLE si a te naste si prospera din mai nimic, ar putea fi unul dintre cele mai ravnite secrete de pe Planeta?

Voi “matura” sala si te voi astepta la seminar si la workshop, ca sa descoperi ceva la care nu te-ai fi gandit vreodata.

Mai multe detalii pe pagina seminarului:

http://www.optimum-communication.ro/ro/seminar-si-workshop-de-branding

 

Cu prietenie,Un om viu, care crede ca viata merita traita din plin si, mai ales, cu viziuneAdrian Stavriu

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/cel-mai-ravnit-secret-de-pe-planeta