Comunicate Optimum Communication srl

Optimum Communication srl

Compania Optimum Communication srl a emis 103 comunicate de presa

 • Ştirea privind medicamentul contrafăcut împotriva COVID-19 din China este o dezinformare

  Antiviral natural AGRIPAVI tratament naturist COVID-19

  BUCURESTI - 18 decembrie 2020

  Ca urmare a ştirilor difuzate de Romania TV, Digi24 TV, dar şi articole apãrute la StiriPeSurse.ro, în legãturã cu medicamentul contrafăcut împotriva COVID-19 din China, din zilele de 9-10-11 decembrie şi ulterior, la sediul companiei CiCi TANG srl, importatorul oficial al AGRIPAVI / Lianhua Qingwen in Romania, s-au primit numeroase apeluri de la clienţi îngrijoraţi cã produsul naturist cu rezultate clinice dovedite în lupta împotriva COVID-19 pe care l-au cumpãrat de la noi, ar putea fi contrafãcut, deoarece au apãrut imagini explicite ale cutiilor, dar şi ale blisterelor.    comunicatul de presa

 • 3 Metode prin care ORGANIZATORII de EVENIMENTE pot sa atraga sponsori pentru a-si lansa ideile pe banii altora

  Logo Problem Solving Academy

  BUCURESTI - 10 decembrie 2015

  Odata cu lansarea Problem Solving Academy, Optimum Communication ofera un curs de creativitate in marketingul prin eveniment cadou pentru toti cei care adora sa organizeze evenimente. Cursul este in format video si se compune din 3 parti.    comunicatul de presa

 • Pictura pe fata, intre distractie, arta si stimulare a creativitatii copiilor

  Pictura pe fata copii cu Simona Niculae

  BUCURESTI - 23 ianuarie 2014

  Pictura pe fata poate fi socotita ca un atavism, ca o arta, ca orice altceva, dar rar ne punem intrebarea daca acest lucru are efecte si dupa consumarea actului de joaca sau actului creativ in sine.
  Make-up artista Simona Niculae a gasit in acest lucru un mijloc de a exterioriza trairile interioare ale copiilor si din aceasta aparent joaca sa obtina o multime de rezultate in cresterea creativitatii copiilor.    comunicatul de presa

 • Iata de ce Iulia Em este una dintre cele mai bune voci feminine si compozitoare din Romania

  Afis concert lansare Iulia Em

  BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

  Ieri 27 Noiembrie 2013 am participat la un adevarat regal muzical, cu ocazia lansarii celor doua albume "Eyes Closed" si "Se plang de mine ingerii" la care Iulia Em a lucrat peste doi ani, concert din care am cules cateva videoclipuri, printre care si acesta de mai jos.

  Este drept ca nu ai cum se exprimi in cuvinte ceea ce poate sa faca o voce la fel de buna ca a celebrei cantarete irlandeze, Enya si a Norei Jones impreuna cu percutie, cu pian, cu bass, cu vioara, viola, contrabas si chiar harpa.    comunicatul de presa

 • Iulia Em concerteaza astazi la Teatrul Excelsior, cu ocazia lansarii ultimelor 2 albume

  Iulia Em concerteaza astazi la Teatrul Excelsior, cu ocazia lansarii ultimelor 2 albume

  BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

  Astazi 27 noiembrie, ora 20:00, Iulia Em va umple iarasi de bucurie inimile spectatorilor, de data aceasta la Teatrul Excelsior cu ocazia lansarii celor doua noi albume, unul in limba romana si celalalt in limba engleza.

  Iubitorii muzicii emotionante, calduroase si pline de mesaj, se pot intalni astazi la Teatrul Excelsior, pentru a se bucura de un eveniment muzical unic, marcat de lansarea ultimelor doua albume ale cunoscutei cantarete. Fanii genurilor country-pop, folk si jazz vor regasi astazi timbrul cald si inconfundabil al Iuliei de la festivalurile muzicale la care au fost, de data aceasta acompaniat de orchestra.
      comunicatul de presa

 • Cel mai ravnit secret de pe Planeta

  The New Brand in The New Jungle

  BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

  Interesandu-ma recent de “starea natiunii” sau mai bine spus de perceptiile cetatenilor “destupati” din cateva orase importante din Romania despre importanta “iesirii noastre la limanul junglei” printr-o noua viziune asupra brandingului si prin stiinta de a utiliza reframing marketingul, tocmai din dorinta de a extinde aria expunerii acestui seminar unic in Romania numit “The New Brand In The New Jungle sau ARTA DE A TE FACE CEL MAI CAUTAT”, din 3 orase diferite mi s-a spus exact asa: “Orasul asta este mort, aici nu ai avea succes cu un seminar de acest gen...”.

  Iar eu i-am intrebat: Cum adica, “de acest gen”?

  Ei zic aproape la unison: “Pai, ca sa vorbesti despre branding si marketing, trebuie sa ai ceva de vanzare, ca sa-l poti boteza. La noi orasul e mort si totul s-a dat. Gata, nu mai avem nimic ce vinde si cui vinde.”
  La care eu zic, ca de fiecare data, cu un aer serios: Pai, de ce nu m-ai chemat si pe mine la parastas? Sau macar la pomana de 40 de zile?

  Lasand gluma la o parte, totul pare trist si macabru, din moment ce confratii nostri ne ingroapa de vii, punandu-ne diagnosticul "DECEDAT" total abuziv.

  Eu insa intreb: Tu ai acces acum la internet? Poti sa deschizi chiar acum un browser si sa tastezi www.google.com ? Descrie-mi exact ce vezi?

      comunicatul de presa