Comunicate Optimum Communication srl

Optimum Communication srl

Compania Optimum Communication srl a emis 103 comunicate de presa

 • The New BRAND In The NEW JUNGLE este despre refraiming marketing si bun simt

  The New BRAND In The NEW JUNGLE este despre refraiming marketing si bun simt

  BUCURESTI - 12 noiembrie 2013

  Ce te faci intr-o conjunctura in care jocul economic de tip "MONOPOLY" este deja perimat si in "vitrina" isi fac loc tot mai mult "JOCUL DE-A PIRATII" si "HARTA COMORII"?
  Devii pirat ca si "ei", te dai cu ei, ca sa se foloseasca apoi de tine? Sau te intorci la radacina lucrurilor? Ma refeream la radacina lucrurilor frumoase si sanatoase ce pot fi facute, evident.
  Crezi ca a venit momentul sa descoperi comorile a caror harta nu mai este la "ei" sau nici macar nu mai crezi ca asemenea comori exista?
      comunicatul de presa

 • Arta de a te face cautat te ajuta sa vinzi fara sa para ca vinzi

  Curs de vanzari creative

  BUCURESTI - 12 noiembrie 2013

  In era clusterizarii economice, cand marketingul rumorii si refraiming marketingul au luat locul marketingului clasic, putini sunt aceia care au inteles ca nimic n-ar trebui sa fie mai important decat a te concentra pe ARTA DE A TE FACE CAUTAT    comunicatul de presa

 • Daca n-ai SYNVIONAI 3, trebuie sa-l ai. Catalin Tarcolea, Jazz, Delicatese

  Catalin Tircolea SYNVIONAI3

  BUCURESTI - 11 noiembrie 2013

  SYNVIONAI 3, adica al 22-lea album sub semnatura celebrului muzician Catalin Tircolea, cel care a fost primul care a introdus naiul in jazz, chiar daca s-a lasat asteptat, vine sa completeze superba trilogie, confirmand asteptarile.
  Daca primele doua volume au primit premiul UCMR pentru cel mai bun album de jazz al anului 2007 si respectiv al anului 2010, atunci si al III-lea album credem ca o va face.
  Ascultand cu ochii inchisi ceea ce face Catalin si placandu-ne muzica de film, pur si simplu ne trezim transpusi intr-o multime de stari vizual-transcedentale.
      comunicatul de presa

 • Arhitect de eveniment, o meserie profitabila si rara

  Curs de creativitate in event marketing

  BUCURESTI - 16 octombrie 2013

  1-2-3 noiembrie 2013, din nou in Bucuresti
  Rareori arhitectura, ca specializare si arta, se poate invecina cu marketingul si totusi Cursul de creativitate in marketingul prin evenimente, unic in Romania, numit “Orice ocazie este unica ocazie”, demonstreaza acest lucru cu prisosinta.
  Capacitatea de a crea strategii de evenimente sau concepte de eveniment purtatoare de profit, pentru aproape orice tip de afacere, putem spune ca se invecineaza cu arhitectura si cu arta regizorala deopotriva, fara a risca sa supralicitam acest termen, tocmai pentru ca viziunea este cea care face legatura dintre cele doua abilitati.
  Pe de alta parte, Jonathan Swift spunea ca “VIZIUNEA ESTE ARTA DE A VEDEA CE ESTE INVIZIBIL CELORLALTI” si, de aceea, „meseria” de arhitect de eveniment este un lucru atat de provocator, mai ales daca ai fi participat vreodata la evenimente gandite dupa asemenea viziuni si strategii de comunicare integrata de marketing.
      comunicatul de presa

 • ► Training de creativitate in organizarea evenimentelor, 1-3 noiembrie 2013

  Training de organizare evenimente

  BUCURESTI - 11 octombrie 2013

  1-2-3 Noiembrie in Bucuresti [Vineri, sambata si duminica]

  Lansam o noua sesiune de training de creativitate in marketingul prin evenimente, unic in Romania, numit: "Orice ocazie este unica ocazie".
  Maya Angelou spunea ca: "Am invatat ca oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta."
  Putini antreprenori, freelanceri, studenti si putine ONG-uri realizeaza ca viata ne este jalonata strict de evenimentele la care am participat si ca, a invata cum se realizeaza evenimente unice pe banii altora, este de fapt o mare sursa de prosperitate si confort in dezvoltarea sanatoasa a afacerii.    comunicatul de presa

 • ► Training de creativitate in organizarea evenimentelor, luna iulie 2013

  Organizare de evenimente, cursuri

  BUCURESTI - 3 iulie 2013

  Luna aceasta revine in Bucuresti unicul training din Romania focusat pe creativitatea in marketingul prin evenimente adresat agentiilor de organizare de evenimente, freelancer-ilor carora le plac oamenii si ii preocupa sa afle felul in care ar putea sa-si faca un mod de viata din stiinta de a crea concepte si arhitectura de eveniment si companiilor, care inca mai cred in creativitate ca mod de a depasi barierele conventionalului.    comunicatul de presa