Concert Jazzappella si dichisuri speciale, Joi 10 ianuarie la crama franceza La Cave de Bucarest
BUCURESTI - 8 ianuarie 2013
Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate
La crama franceza La Cave de Bucarest, luna ianuarie este una foarte activa din punct de vedere culinaro-artistic, asadar joi 10 ianuarie la ora 20.30, asa cum ne-am obisnuit clientii, prezentam sextetul de jazz vocal Jazzappella, proiect initiat de cativa ani de Zoly Andras de la Sarmalele Reci, intr-o formula artistica de exceptie.
Reclama La Cave de Bucarest
Pat Riley
Cei 6 vocalisti vor interpreta piese celebre de jazz si rock, in timp ce bucatarii vor avea grija ca celelalte simturi sa fie preocupate de noi descoperiri.
Ambianta restaurantului este semnata de celebrul designer Jean Grosoni, cel care deseneaza si pentru brandul de bijuterii de lux, Cartier.
Retetele apartin lui Julien Giraud, un bucatar premiat cu stele Gault et Millau si Michelin, aflat in topul primilor 50 de bucatari din Franta.
Mai multe detalii si filme de prezentare, atat despre Jazzappella, cat si despre ceea ce se intampla frecvent la restaurant, le gasiti pe pagina evenimentului: http://www.restaurant-lacave.ro/ro/concert-jazzappella-pe-10-ianuarie
Va asteptam!