Concert Jazzappella si dichisuri speciale, Joi 10 ianuarie la crama franceza La Cave de Bucarest

BUCURESTI - 8 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

La crama franceza La Cave de Bucarest, luna ianuarie este una foarte activa din punct de vedere culinaro-artistic, asadar joi 10 ianuarie la ora 20.30, asa cum ne-am obisnuit clientii, prezentam sextetul de jazz vocal Jazzappella, proiect initiat de cativa ani de Zoly Andras de la Sarmalele Reci, intr-o formula artistica de exceptie.

Reclama La Cave de Bucarest

Reclama La Cave de Bucarest

 Excellence is the gradual result of always striving to do better.  

Pat Riley

Cei 6 vocalisti vor interpreta piese celebre de jazz si rock, in timp ce bucatarii vor avea grija ca celelalte simturi sa fie preocupate de noi descoperiri.

Ambianta restaurantului este semnata de celebrul designer Jean Grosoni, cel care deseneaza si pentru brandul de bijuterii de lux, Cartier.

Retetele apartin lui Julien Giraud, un bucatar premiat cu stele Gault et Millau si Michelin, aflat in topul primilor 50 de bucatari din Franta.

Mai multe detalii si filme de prezentare, atat despre Jazzappella, cat si despre ceea ce se intampla frecvent la restaurant, le gasiti pe pagina evenimentului: http://www.restaurant-lacave.ro/ro/concert-jazzappella-pe-10-ianuarie

Va asteptam!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/concert-jazzappella-si-dichisuri-speciale-joi-10-ianuarie-la-crama-franceza-la-cave-de-bucarest