De martisor fluturii o iau razna prin stomac pentru cei care vin la Luiza Zan

BUCURESTI - 28 februarie 2013

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Daca urmaresti filmele de prezentare despre petrecerea de Valentine's Day, care a deschis sezonul fluturilor din stomacul indragostitilor veniti la Restaurantul francez La Cave de Bucarest , atunci celebra Luiza Zan cu al sau trio si meniul special conceput vor face si mai mult decat atat.

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

 Felul cum ne cheltuim zilele este felul in care ne consumam viata...  

Anonim

Piesele de dragoste cantate in stilul unic al Luizei, meniul Jacqueline, preparat special pentru o zi dedicata femeii, vinurile alese, deserturile, de asemenea, unice in Bucuresti si lumea buna care ne-a obisnuit si ne-a onorat cu prezenta la fiecare eveniment ne vor transforma ziua de Martisor intr-o zi de-a dreptul speciala si, mai ales, de neuitat.

Daca nu ai ascultat-o inca pe Luiza, una dintre marile voci ale Romaniei, castigatoarea multor premii internationale, printre care si Montreaux sau daca nu ai ajuns inca la restaurant, ca sa "cercetezi" de ce Lionel Giraud, bucatarul francez si prietenul nostru, care se ingrijeste de retetele secrete, a primit 4 stele Gault & Millau si o stea Michelin, atunci 1 Martie este ziua cea mai potrivita sa faci sau sa-ti faci un cadou despre care precis va merita sa consemnezi in jurnalul tau intim.

Decorurile, desenate de nimeni altul decat Jean Grisoni, designer-ul catorva celebre bijuterii Cartier si felul in care se va auzi muzica, sunt cu siguranta cadrul perfect pentru a face o declaratie de dragoste sau chiar o cerere in casatorie.

Daca intri pe www.restaurant-lacave.ro vei gasi multe filme de prezentare, ca sa vezi cu cine te poti intalni la noi si bucuria maxima de pe fetele oaspetilor nostri. Iar pentru ca asta sa se intample este nevoie doar de o rezervare.

Te asteptam!