E-n CIOCLOPEDIA.ro, deci egzista, cu semnul exclamarii

BUCURESTI - 13 august 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate


Deoarece pe refluxurile de stiri nu prea gasesti informatie relevanta pentru a-ti putea acoperi zilnic lagunele de cultura generala, noi credem ca a venit momentul sa iesim din acest perpetuum imobile de speta III si sa ne informam mai cu talent.

Logo Cioclopedia

Logo Cioclopedia

 Daca E, e, daca NU E, nu e si, daca tot NU E, asta Eeee 

Pampil Pampu...lov - Egzistentialist b(v)ulgar

Un grup de oameni saraci, da cinstiti, deci absolut neinfractional si fara apartenenta la vreo formatiune politicoasa “corecta”, va propune o alternativa la balamucul informational dezordonat din mess-media de acum, printr-un cos silnic de informatii si curiozitati enciclopedice fara precedent.

Spunem “fara precedent” pentru ca nu am vrea sa fim in pielea celui care plagiaza plagierea noastra. Motiv pentru care ne-am antrenat ani de zile in arte martiale, fiecare dintre noi avand cel putin 5 ani de ikebana si 3 de bonsai, plus o centura neagra-cenusie cu 7 dani la origami, obtinuta la Fokushima, evident inainte de tsunami.

Ce vei gasi la noi?STIRI IN NESTIRE, HOROSCOAPE, CULTURISME, FELICITARI, ZLOGANE, LOZ-inch, texte si pretexte publicitare, creatie de continut, ca sa nu mai vorbim de Myth Busters, ROMANII AU TALENTE, CRONICA de PITZI, STIRI DE LA OLIMPIADA si multe altele.

www.cioclopedia.ro -Te asteptam si cu prietenii, de-abia am maturat...