Iata de ce Iulia Em este una dintre cele mai bune voci feminine si compozitoare din Romania

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Live site

Ieri 27 Noiembrie 2013 am participat la un adevarat regal muzical, cu ocazia lansarii celor doua albume "Eyes Closed" si "Se plang de mine ingerii" la care Iulia Em a lucrat peste doi ani, concert din care am cules cateva videoclipuri, printre care si acesta de mai jos.

Este drept ca nu ai cum se exprimi in cuvinte ceea ce poate sa faca o voce la fel de buna ca a celebrei cantarete irlandeze, Enya si a Norei Jones impreuna cu percutie, cu pian, cu bass, cu vioara, viola, contrabas si chiar harpa.

Afis concert lansare Iulia Em

Afis concert lansare Iulia Em

Si daca nu poti exprima in cuvinte muzica, exotismul si caldura vocii si sufletului Iuliei, cum ai putea exprima in cuvinte dansul miraculos al Biancai Oichea izvorat din radacina acestei muzici dezmierdatoare si molipsitoare.

Toate acestea au venit pe nepregatite, iar Iulia si Titus Constantin chiar ne-au surprins si ne-a facut sa golim stocul de CD-uri pregatit la intrare.

Coada interminabila de la autografe, a aratat ca a meritat sa asteptam acesti doi ani.

Pe albumul in limba engleza exista cel putin 3 piese, care pot oricand sa ajunga hituri radio, pe care o tara intreaga si, de ce nu, o lume intreaga, le va fredona.

Iti multumim Iulia si Biancai si lui Titus si Berti si toti ceilalti.

Asadar, as vrea sa nu te superi Iulia pe mine, ca te contrazic:

Ingerii nu au cum sa se planga de tine, in timp ce danseaza dupa muzica ta. deci inchei cu un sfat: contactati-i sau dati fuga la magazin dupa cele doua albume, pentru ca nu exista cadou mai frumos pentru suflet decat acestea, atat de sarbatori, ct si de fiecare zi.

https://www.facebook.com/iulia.em

https://www.facebook.com/titus.constantin

Adrian Stavriu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/iata-de-ce-iulia-em-este-una-dintre-cele-mai-bune-voci-feminine-si-compozitoare-din-romania