Iulia Em concerteaza astazi la Teatrul Excelsior, cu ocazia lansarii ultimelor 2 albume

BUCURESTI - 27 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Live site

Astazi 27 noiembrie, ora 20:00, Iulia Em va umple iarasi de bucurie inimile spectatorilor, de data aceasta la Teatrul Excelsior cu ocazia lansarii celor doua noi albume, unul in limba romana si celalalt in limba engleza.

Iubitorii muzicii emotionante, calduroase si pline de mesaj, se pot intalni astazi la Teatrul Excelsior, pentru a se bucura de un eveniment muzical unic, marcat de lansarea ultimelor doua albume ale cunoscutei cantarete. Fanii genurilor country-pop, folk si jazz vor regasi astazi timbrul cald si inconfundabil al Iuliei de la festivalurile muzicale la care au fost, de data aceasta acompaniat de orchestra.

Iulia Em concerteaza astazi la Teatrul Excelsior, cu ocazia lansarii ultimelor 2 albume

Iulia Em este artista care isi face inedit debutul prin lansarea a doua albume, unul in limba romana si celalalt in limba engleza, fiecare dintre ele inscriindu-se clar in genul de muzica acustica moderna, dar cu caracter total diferit.

Albumul in limba romana “Se Plang de Mine Ingerii” are multe intruziuni de specific folcloric si clasic. Cu elemente componistice proprii si prelucrari, albumul cuprinde zece piese, dintre care doua instrumentale, compozitii proprii; trei doine autentice vechi culese din batrani, din zona Intorsura Buzaului, orchestrate si interpretate pe stil modern jazz; trei cover-uri cunoscute puse intr-o interpretare si un aranjament muzical propriu, precum si alte doua compozitii; una pe versurile Iuliei Hasdeu si cantecul pe versurile Samrandei Vornicu, care da si titlul albumului.

Albumul este inregistrat in totalitate cu instrumente clasice, live prin colaborarea cu instrumentisti ai Filarmonicii din Brasov: chitara, harpa, violoncel, viola, vioara, tambal, percutie.

Toate aceste elemente la care se aduga vocea cu timbru unic a Iuliei, fac din albumul “Se Plnag de Mine Ingerii” un material autentic, personalizat si incarcat cu muta finete si valoare artistica.

Albumul in limba engleza “Eyes Closed” defineste caracterul si mesajul universal pe care Iulia Em il emana in compozitiile si interpretarea ei. De aceea cantecele acestui album s-au simtit a fi scrise in limba engleza. Cd-ul cuprinde 14 compozitii semnate Iulia Em, muzica si text, care se inscriu clar in genul modern acustic, cu influente jazz, blues si country.Melodiile au fost inregistrate in totalitate cu instrumente live, in numar de 16, prin colaborarea cu muzicieni de marca: Berti Barbera, Kiba Dachi, Adrian Cristescu, Andreas Aron, Isac Gabriel, Georgian Stanciu, Eduard, Laura Zecheru, Titus Constantin,  Marius Palancianu,  Razvan Slate, Vlad Tohanean, Vlad Isac. 

Dincolo de toate aspectele tehnice, Iulia Em este o artista care ne fascineaza prin timbrul superb si inconfundabil si prin compozitiile indubitabil inspirate.  Muzica ei vine cu mult spirit si mesaj intr-o simplitate socanta, ce ne imbratiseaza si ne iubeste, pentru simplu motiv de a ne strange pe toti intr-o lume mai buna.

Cei care o vor cunoaste de abia acum, vor vedea de ce este suficient sa o asculti o singura data, pentru a-i deveni fan.

Cu doar 20 de lei biletul, garantat va veti face cadou o seara de neuitat. Biletele se gasesc la Teatrul Excelsior.

Te asteptam

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/optimum-communication-srl/iulia-em-concerteaza-astazi-la-teatrul-excelsior-cu-ocazia-lansarii-ultimelor-2-albume