Petrecere Beaujolais Nouveau cu jazz si delicatese frantuzesti la crama franceza La Cave de Bucharest

BUCURESTI - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

E vremea sarbatoririi recoltei vinului la francezi.
Benjamin Franklin spunea - „Vinul este dovada constanta ca Dumnezeu ne iubeste si ca adora sa ne vada fericiti”
Dar cand cel mai cunoscut vin primeur din lume (vin nou realizat dupa un proces tehnologic special, specific francez, devenit eveniment mondial, lansat pe piata in toata lumea incepand cu a treia joi din noiembrie, timp de 10 zile) se insoteste cu un meniu special si cu prieteni de soi in atmosfera muzicala a unei crame de lux, concepute de renumitul designer francez Jean Grisoni, atunci nu se poate rata un asa eveniment.
Aceasta sarbatoare anuala a recoltei si comuniune culinaro-spirituala deconectanta va fi pecetluita joi 22 noiembrie 2012 ora 20.00 la crama franceza „La Cave de Bucarest” de un concert de muzica jazz live de trupa „Red Wall Blues”.

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

Banner Restaurant francez La Cave de Bucarest

 Vinul este dovada constanta ca Dumnezeu ne iubeste si ca adora sa ne vada fericiti 

Benjamin Franklin

Aceasta petrecere „pour le connaisseur” este prima dintr-o serie de evenimente culinare unice pregatita de principalul creator, bucatarul francez Lionel Giraud din Narbonne, Table de St. Crescent, clasificat de ghidurile Gault et Millau si Michelin in primii 50 bucatari din Franta (http://www.la-table-saint-crescent.com/distinctions-lionel-giraud,fr,8,29.cfm).

Pretul unui bilet este de 75 RON.

Pentru a consulta meniurile speciale si cele de post, va invitam sa vizitati pagina de evenimente a biroului de presa de pe site-ul Optimum Communication:

http://www.optimum-communication.ro/ro/petrecere-beaujolais-nouveau-cu-jazz-si-delicatese-frantuzesti-la-crama-franceza-la-cave-de-bucarest

Tel: 0746 25 44 44 sau 0749 07 44 05