6 milioane de clienti au ales Orange

BUCURESTI - 17 august 2005

Comunicat tip General in IT&C

Orange este primul operator de telefonie care atinge cifra de 6 milioane de clienti. Daca in ianuarie anunta 5 milioane de clienti, astazi Orange a facut publica depasirea pragului de 6 milioane de clienti, ceea ce dovedeste un ritm accelerat de crestere si o consolidare clara a pozitiei de lider al pietei telecomunicatiilor mobile din Romania.

6 milioane de clienti au ales Orange

In luna iunie piata romaneasca de telefonie mobila a depasit pragul de penetrare de 50%, iar pentru sfarsitul anului se estimeaza o penetrare de 60%, aceste cresteri fiind indicatori pozitivi ai climatului economic actual din Romania.

In cadrul tot mai dinamic al pietei romanesti de telecomunicatii, Orange Romania este operatorul care inregistreaza de doi ani consecutiv cele mai mari cresteri atat ca baza de abonati cat si ca venituri realizate. Aceasta dezvoltare a fost sustinuta de investitii masive, precum si de lansarea in permanenta de produse si servicii inovative.

Richard Moat, Director Executiv, Orange Romania: “Depasirea in premiera a pragului de 6 milioane de clienti este un eveniment important pentru Orange, care isi intareste astfel pozitia sa de lider incontestabil al pietei telecomunicatiilor din Romania. De la inceputul anului, Orange a adaugat mai mult de 1 milion de clienti. Intentionam sa ne concentram in continuare pe oferirea unui serviciu de calitate si pe lansarea de produse si servicii inovative pentru a raspunde asteptarilor clientilor nostri. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc celor 6 milioane de clienti care au ales serviciile Orange”

the future’s bright, the future’s Orange

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/6-milioane-de-clienti-au-ales-orange