DJ Benoit Cassar, la petrecerea de relansare a Orange concept store si pentru prima data in Romania

BUCURESTI - 26 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Vineri 23 mai, intr-un nou decor, a avut loc petrecerea de relansare a Orange concept store. Invitatul special al serii a fost DJ Benoit Cassar, rezident Buddha Bar Paris, care a mixat live pentru prima data in Romania. Participantii, personalitati din lumea cultural-artistica, presa si publicitate s-au bucurat de momente de dans contemporan si de spectacolul de indemnare al barmanilor. Atmosfera a fost animata de proiectii interactive de imagini si de jocul continuu de lumini.

Participantii la petrecere au avut ocazia sa descopere elementele de noutate ale decorului Orange concept store. Unul dintre acestea este expozitia de arta digitala de la parter, organizata in colaborare cu Galeria de Arta 115. Tot la parter, portile broadband sunt deschise vizitatorilor care doresc sa testeze serviciile Orange de acces la intenetul mobil de mare viteza.

Spatiul de la etaj, mai deschis si mai incapator acum, cu o capacitate de aproximativ 250 de persoane, este destinat concertelor, pieselor de teatru, conferintelor si altor manifestari publice. Unul dintre proiectele permanente gazduite de Orange concept store este « ImproVizat ». In cadrul acestuia, in fiecare joi seara, iubitorii de teatru participa la spectacole de comedie sustinute de tineri artisti. De asemenea, la etajul magazinului vizitatorii se pot relaxa intr-un lounge dotat cu bar si canapele confortabile. In timpul evenimentelor, angajatii Orange raman la dispozitia participantilor, pentru asistenta sau informatii despre produsele si serviciile companiei.

”Un concept store trebuie improspatat cu regularitate. Pana acum acesta a fost decorat in fiecare sezon, intr-un mod diferit, pe baza unor tematici adaptate la evenimentele desfasurate. Acum insa, la aproape 2 ani de la inaugurarea magazinului, era necesara o reamenajare conform noilor tendinte in design. Am modificat zona de produse si servicii pentru a oferi cat mai mult confort celor care doresc sa testeze solutiile Orange. De asemenea, am extins si am redecorat spatiul de la etaj dedicat evenimentelor, intr-un mod cat mai atragator”, a declarat Razvan Vasilescu, Head of Events and Sponsorship la Orange Romania.

Cu ocazia reamenajarii Orange concept store s-a relansat site-ul www.orangeconcept.ro care contine fotografii si informatii despre magazin, programul evenimentelor si cea mai noua sectiune, blogul dedicat celor care frecventeaza acest spatiu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/dj-benoit-cassar-la-petrecerea-de-relansare-a-orange-concept-store-si-pentru-prima-data-in-romania