La Orange PrePay, prietenia este răsplătită cu bonusuri de împărțit cu cei dragi

BUCURESTI - 9 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail, Internet

Luna iubirii aduce noi beneficii clienților Orange PrePay și celor dragi lor. De aceea, noua ofertă PrePay îi ajută să rămână aproape de cei care contează: prieteni, familie și toți cei apropiați. Astfel, în perioada 3 februarie – 15 martie, clienții PrePay primesc internet bonus pentru fiecare reîncărcare cu credit sau cu orice opțiune PrePay, dar și extra beneficii pentru ei și cei dragi lor, atunci când accesează contul My Orange.

.

Prietenia este recompensată la Orange PrePay

Cu noua ofertă PrePay, clienții sunt răsplătiți automat cu câte 10 GB bonus pentru fiecare 1 euro credit reîncărcat, valabil pentru orice reîncărcare cu credit sau cu o opțiune PrePay. Bonusul este valabil 60 zile și poate fi folosit național cu o opțiune de minimum 5 euro credit activă, după consumarea beneficiilor incluse în opțiunile activate.

Alături de acest bonus, cu ajutorul simpaticelor personaje Millidge şi Doig, clienţii Orange PrePay care accesează contul My Orange își pot activa beneficii suplimentare pentru a le împărți cu cei dragi: date și minute naționale sau internaționale, asa cum au nevoie pentru a rămâne conectaƫi.

Toate cele trei bonusuri disponibile în My Orange pot fi activate și folosite simultan de către cel care le trimite, câte unul din fiecare categorie, timp de 30 de zile, astfel încât un client PrePay care activează toate bonusurile din My Orange va beneficia de 100 GB internet mobil, 100 minute naționale și 100 minute internaționale. De aceleași beneficii se va bucura și cel care le primește, fie că este un număr PrePay sau un abonat persoană fizică.

Cu Orange PrePay, indiferent de opţiunea aleasă, toţi clienţii au acces la cele mai rapid internet și cea mai bună acoperire mobilă, în cea mai bună rețea din România. Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina dedicată campaniei: orange.ro/pentruamandoi

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/la-orange-prepay-prietenia-este-rasplatita-cu-bonusuri-de-impartit-cu-cei-dragi