Orange Business Services: Un singur nume pentru toate serviciile de comunicaţii ale Equant şi Orange

BUCURESTI - 8 septembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Pe 6 septembrie France Telecom a extins marca Orange asupra tuturor serviciilor de comunicaţii pentru afaceri în România. Orange Business Services reprezinta acum numele sub care Orange România SA, lider pe piaţa comunicaţiilor mobile şi Equant România SA, furnizor recunoscut de comunicaţii IP internationale si servicii IT, vor oferi servicii business.

La data de 1 iunie 2006, France Telecom a extins marca Orange asupra tuturor serviciilor sale de comunicatii de afaceri, la nivel mondial. Incepand cu acea data, Orange Business Services a propulsat marca Orange pe piata globala a comunicatiilor de afaceri, cu unul dintre cele mai bogate portofolii de produse si servicii, ingloband comunicatiile IP internationale si serviciile IT ale Equant, serviciile business ale France Telecom si serviciile mobile oferite de Orange segmentului business.

Acţiunea reprezintă un pas major în strategia NExT a France Telecom (New Experience in Telecommunications Services) de a deveni primul operator complet integrat din lume. Orange Business Services va oferi un pachet de servicii integrate aflat in continua dezvoltare, incluzând atât comunicaţiile fixe şi cat si cele mobile de voce şi date, serviciile de reţea, serviciile de administrare a echipamentelor şi IT, precum şi servicii de externalizare.

Orange Romania este liderul pieţei pe toate segmentele business (companii mici, medii şi mari), oferind servicii mobile de voce şi de date, utilizând tehnologiile EDGE şi 3G. Orange ofera şi servicii integrate pentru companiile mari, oferind servicii de telefonie fixă şi de date fixe (linii închiriate, IP-VPN, Internet) prin propriile reţele radio şi de fibră optică, precum şi echipamente radio de acces.

Equant a intrat pe piaţa românească în 1993 avand două obiective principale: acela de a furniza o gamă completă de servicii de reţea, de voce şi de date, şi de a dezvolta servicii integrate. Compania este recunoscută pe piaţă pentru calitatea excelentă a serviciilor furnizate clienţilor, pentru expertiza tehnică şi pentru reţeaua sa IP extinsă. În prezent, compania gestionează peste 50 de puncte de prezenţă, oferind servicii precum IP VPN, servicii de securitate, Internet, găzduire, Frame Relay, ATM şi X25.

„Orange şi Equant îşi combină eforturile şi experienta pentru a oferi clienţilor business cele mai bune servicii integrate din România (servicii fixe, mobile, Internet şi servicii de management) sub numele Orange Business Services,” a spus Richard Moat, CEO al Orange Romania. „Extinderea mărcii Orange asupra tuturor serviciilor de comunicaţii de afaceri ale France Telecom este totodată o modalitate prin care ne respectam promisiunea de a furniza servicii de comunicaţii relevante pentru clienţii business, la un nivel ridicat de calitate.”

„Companiile vor să aibă un furnizor unic care să raspunda cerintelor complexe de comunicatii” a spus Tiberiu Sandu, VP & General Manager, Orange Business Services, Romania. „Orange Business Services va simplifica experienţa clienţilor noştri şi ii va sprijini in efortul de dezvoltare a afacerii.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/orange-business-services-un-singur-nume-pentru-toate-serviciile-de-comunicatii-ale-equant-si-orange