Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale

BUCURESTI - 6 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Social

Orange lanseaza noi optiuni pentru apeluri internationale catre retele fixe si mobile din Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia si Uniunea Europeana. Oferta este valabila pentru abonati si clienti PrePay si va putea fi activata din 6 decembrie.

Orange propune tarife speciale pentru cei care vor sa vorbeasca in strainatate. Abonatii persoane fizice pot pot alege o noua optiune cu 30 de minute internationale la 4,03[2] euro/luna, iar clientii PrePay beneficiaza de 10 minute internationale cu 1,5 euro/luna. Clientii business au la dispozitie optiunea cu 70 de minute internationale la 8 euro/luna.

Clientii se bucura de tarife speciale si pentru convorbirile efectuate dupa terminarea minutelor incluse in optiune: 0,15 euro/minut pentru abonati persoane fizice; 0,20 euro/minut pentru clienti PrePay; 0,12 euro/minut pentru clienti business. Pentru orice convorbire, primul minut este indivizibil, apoi taxarea se face la secunda.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.orange.ro sau în magazinele Orange.

together we can do more

[1] Lista completa a tarilor poate fi gasita pe www.orange.ro.

[2] Tarifele prezentate in comunicat nu includ TVA.

Despre Orange Romania S.A.

Orange este lider de piaţă în România cu 10.398.884 de clienţi şi venituri de 246 milioane de euro în trimestrul al treilea al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 203.4 de milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.
Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.