Pentru prima data in Romania concert in direct pe telefonul mobil

BUCURESTI - 9 februarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Orange Romania, operatorul ce a lansat prima data in Romania televiziune pe telefonul mobil si servicii video in octombrie 2004, anunta o alta premiera. Pentru prima data in Romania un concert va putea fi vizionat in direct pe telefonul mobil. Organizat de Orange si Voltaj, concertul special de Ziua Indragostitilor poate fi urmarit pe 14 februarie la ora 19:00 in Piata Charles de Gaulle si va fi transmis in acelasi timp pe telefonul mobil, in Orange World.
Tot in Orange World, fanii Voltaj pot viziona cele mai cunoscute videoclipuri ale formatiei sau pot descarca sunete reale cu hiturile Voltaj din toate albumele si imagini inedite cu membrii formatiei.

Pentru prima data in Romania concert in direct pe telefonul mobil

”Muzica este importanta in viata fiecaruia dintre noi, iar noi ne-am propus sa o aducem mai aproape ca oricand de clientii nostri. In urma colaborarii cu trupa Voltaj, Orange ofera clientilor sai posibilitatea de a urmari concertul Voltaj in direct si de a vedea clipurile acestei formatii de pe telefonul mobil, oricand si de oriunde. In viitor intentionam sa subliniem angajamentul Orange fata de muzica prin lansarea unor noi servicii folosind tehnologii de ultima ora si avand la baza colaborari cu cat mai multi artisti romani” spune Andreea Zega – Content and Multimedia Division Manager

“Ne bucuram ca prin intermediul acestui parteneriat cu Orange, fanii nostri au muzica preferata mai aproape. Pe toti aceia carora le place Voltaj ii asteptam la concertul nostru ce va avea loc pe 14 februarie la ora 19:00 in Piata Charles de Gaulle sau ii invitam sa ne urmareasca in direct pe telefon.” – a spus Calin Goia, solistul formatiei Voltaj.

Orange World este portalul WAP disponibil pe telefonul mobil unde clientii pot gasi stiri de ultima ora, informatii sau serviciile de divertisment preferate. Clientii Orange pot naviga pe acest portal pentru a urmari posturi de televiziune in direct, seriale sau emisiuni TV inregistrate, pot descarca ringtone-uri, jocuri, videoclipuri, pot accesa informatii din sport, muzica, film sau pot consulta horoscopul ori prognoza meteo. Cu MyPage din Orange World clientii pot chiar sa isi construiasca o pagina personala cu linkurile favorite, avand astfel acces simplu si rapid catre informatiile care ii intereseaza.
Portalul wap Orange World este accesibil prin EDGE/GPRS sau prin CSD, atat pentru abonati, cat si pentru utilizatorii PrePay.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/pentru-prima-data-in-romania-concert-in-direct-pe-telefonul-mobil