primul blog pe wap: Blog Sport in Orange World

BUCURESTI - 9 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Orange, liderul pietei de telecomunicatii din Romania, anunta inca o premiera – lansarea primului blog pe wap, impreuna cu Gazeta Sporturilor, una dintre cele mai citite si apreciate publicatii sportive.

Pe Blog Sport clientii Orange pot comenta competitiile sportive nationale si internationale impreuna cu editorialistii Gazetei Sporturilor: Catalin Tolontan, Maria Andries, Alin Buzarin, Cristian Geambasu si Ovidiu Ioanitoaia. Jurnalistii vor posta articole in cele sase categorii – sporturi, fotbal intern, Liga Campionilor, Cupa UEFA, echipa nationala, fotbal international, astfel incat cei pasionati de sport vor putea sa aleaga usor subiectele care ii intereseaza.

Blog Sport este un serviciu dinamic, clientii avand posibilitatea sa vada articolele si sa posteze comentarii in timp real pe telefonul mobil, pot cauta materialele dupa numele editorialistului sau sportul favorit, pot vedea comentariile celorlalti utilizatori si le pot raspunde. Clientii Orange au acces la acest blog atat direct prin portalul wap Orange World in sectiunea Info/Sport, cat si din site-ul Gazetei Sporturilor, pe www.blogsport.ro, prin intermediul unei pagini speciale ce cuprinde inclusiv comentariile facute de pe telefonul mobil. Accesul la serviciu prin Orange World este gratuit, clientii platesc doar traficul wap in functie de pachetul de date activat.

Prin lansarea Blog Sport, Orange continua sa dezvolte portofoliul de produse dedicate iubitorilor de sport. In Orange World clientii pot urmari live postul TV Eurosport, pot afla cele mai proaspete stiri din fotbal, rugby, tenis, baschet, Formula 1 si din multe alte sporturi, pot vedea near live sau descarca secvente inregistrate de la diverse competitii sportive interne sau internationale. In curand, suporterii echipei de fotbal Dinamo vor avea acces la un continut bogat de interviuri cu jucatorii echipei, articole, videoclipuri de la antrenamente sau concursuri cu premii.

“Blogurile au evoluat rapid in Romania si au castigat popularitate prin promovarea de discutii libere si interactive. Clientii Orange au acum posibilitatea de a fi si mai aproape de sportul preferat si de a interactiona cu unii dintre cei mai respectati editorialisti din acest domeniu”, a declarat Alina Balsanu, Senior Product Manager la Orange Romania.

“Gazeta nu mai este demult doar un ziar, ci o dezbatere despre sport. Ce mediu e mai adecvat ideii de dialog liber decat telefonul mobil?' a declarat Catalin Tolontan, Redactor sef la Gazeta Sporturilor.

Despre Orange Romania S.A.

despre Orange Romania

Orange este lider de piata in Romania cu 8,572 milioane de clienti la sfarsitul lunii iunie 2007 si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe 5 continente.

La sfarsitul lunii iunie 2007, Orange Romania a avut venituri de 578 milioane de euro, in crestere cu 24% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Pentru a fi aproape de clienti, Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 49 de locatii in toata tara.

Orange Romania ofera o gama larga de servicii de comunicatii: voce, date, mesaje scrise, mesaje multimedia, wap, e-mail, GPRS, EDGE, 3G, wireless IP, WiFi, USSD etc. Orange a fost primul operator din Romania care a oferit servicii video pe telefonul mobil, incluzand Live-TV.

Orange Romania se remarca prin cea mai larga acoperire a retelei si performante excelente in serviciile de asistenta oferite clientilor. Orange inseamna dorinta de a crea un viitor mai bun si de a oferi o experienta de comunicare cat mai simpla si mai intuitiva. Orange inseamna mai mult decat tehnologie, telefonie mobila sau retele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea intre oameni si a aduce valoare comunitatilor in care opereaza. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate sociala corporativa bine definita, prin care ne asiguram ca activitatea noastra se desfasoara intr-o maniera responsabila.

Amalia Fodor, PR Manager
PR@orange.ro