Toshiba TG01 in exclusivitate in Romania prin Orange

BUCURESTI - 6 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

Orange România anunţă lansarea exclusivă a unui nou smartphone în portofoliul său. Toshiba TG01 este un telefon de ultimă generaţie ce oferă utilizatorilor săi o experienţă multimedia şi de navigare pe internetul mobil completă, prin combinarea celor mai noi tehnologii în materie de chipseturi pentru telefoane mobile şi cel mai mare touch-screen de înaltă rezoluţie disponibil la acest moment pe piaţă.

Orange aduce noul model Toshiba TGO1 în România în urma încheierii primului acord la nivel pan-european dintre grupul Orange şi Toshiba. Acest parteneriat marchează un punct de referinţă în strategia Orange de a oferi tuturor clienţilor săi, indiferent de ţară, acces facil la o experienţă multimedia mobilă desăvârşită. Telefonul este disponibil în magazinele Orange, magazinele partenere şi magazinul online Orange, la preţuri ce încep de la 399 euro (TVA inclus) cu abonamentul Orange de 14 euro, încheiat pentru doi ani.

Toshiba TGO1 este singurul telefon ce deţine un procesor de 1Ghz, iar împreună cu sistemul de operare Windows Mobile 6,1 şi conectivitatea HSDPA cu viteze de până la 7,2 Mbps, oferă clienţilor Orange toate beneficiile uneia dintre cele mai rapide şi mai intense experienţe multimedia. Modelul TG01 dispune de un touch screen cu dimensiunea de 4,1 inch (WVGA 800x480 pixeli), cameră foto cu rezoluţie de 3,2 megapixeli şi spaţiu extins de stocare de până la 32 GB pentru fotografiile, melodiile sau chiar filmele îndrăgite. Telefonul include în pachetul comercial şi un card microSD de 8GB. Clienţii Orange vor putea să îşi utilizeze telefonul mobil pentru a urmări programele TV preferate, pentru a-şi actualiza în timp real profilul de pe website-urile de tip reţea socială sau pentru a naviga pe internet la fel ca atunci când folosesc calculatorul personal.
De asemenea, noul TG01 este primul model din portofoliul Toshiba inclus în gama Orange Signature, care cuprinde telefoane ale căror soft-uri au fost adaptate şi îmbunătăţite pentru a oferi clienţilor Orange acces facil la internet şi la aplicaţiile multimedia disponibile în portalul wap Orange World.

„Suntem încântaţi să anunţăm o nouă exclusivitate pentru clienţii Orange. Prin lansarea modelului Toshiba TG01 continuăm iniţiativele prin care oferim clienţilor noştri cea mai extinsă şi mai avansată gamă de smartphone-uri a căror utilizare pune în valoare capacităţile reţelei de mare viteză HSDPA şi serviciile multimedia Orange” declară Julien Ducarroz, CCO B2C al Orange România.

“TG01 reprezintă viitorul, un telefon mobil dedicat în întregime divertismentului şi care îndeplineşte în acelaşi timp nevoia de conectivitatea totală a utilizatorilor săi. Orange a reprezentat pentru noi partenerul ideal pentru lansarea acestui produs deoarece este un brand accesibil tuturor, dedicat inovaţiei în serviciile de telefonie şi multimedia mobilă” a declarat Kosei Okamoto, preşedintele şi CEO, Toshiba Corporation Mobile Communications Company.

„Ne bucurăm că împreună cu partenerii Orange şi Toshiba putem introduce în premieră în România TG01 - primul telefon Windows cu procesor Snapdragon de 1Ghz. Acesta este, în prezent, cel mai puternic smartphone cu sistem Windows Mobile 6.1, orientat către oferirea unei experienţe de divertisment complet prin multimedia şi internet. Cu TG01, Microsoft extinde experienţa familiară Windows şi uşurinţa în utilizare, cu care oamenii sunt obişnuiti de pe PC, către telefonul mobil” declară Călin Tatomir, General Manager, Microsoft România.

Mai multe detalii despre oferta comercială Orange găsiţi la adresa http://www.orange.ro/

together we can do more

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orange-romania-s-a-/toshiba-tg01-in-exclusivitate-in-romania-prin-orange