Baby Stem, singura bancă de celule stem care aduce calitatea germană în România, este preferata vedetelor

BUCURESTI - 27 iunie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Baby Stem este partenerul exclusiv al Seracell în România, banca de celule stem numărul 1 în Germania. Pe piața din România, Baby Stem este investită cu încredere de mămici informate, printre care și vedete precum: Carmen Brumă, Oana Roman, Oana Ioniță, Emma Zeicescu, Ioana Țigănilă, Mirela Boureanu Vaida, Raluca Culcea, Viorica Susanu (olimpica noastră la canotaj), soția prezentatorului Daniel Osmanovici, soția lui Pepe, Raluca Pascu. Cea mai recentă naștere la care specialiștii Baby Stem au fost prezenți este aceea a băiețelului binecunoscutei cântărețe și actrițe din România, Adela Popescu .
”După o perioadă în care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranța copilului nostru, să încheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem - Seracell, banca de celule stem numarul 1 în Germania!
Avem încredere și suntem convinși că am făcut cea mai buna alegere!‪‬‬‬‬ ” - Adela Popescu
Baby Stem aduce în România calitatea premium a serviciilor germane de stocare și prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem iar acest lucru nu trece neobservat de familiile care vor să facă o asigurare de viață și o investiție în viitorul și sănătatea copiilor lor. Este una dintre puținele bănci de celule stem care a obținut cea mai importantă certificare în domeniul prelucrării și stocării probelor biologice, acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice) și prestigioasa acreditare Jacie.
Pe lângă procesarea și stocarea sângelui din colonul ombilical are și alte divizii care se ocupă de procesarea și stocarea din măduva osoasă, de sânge periferic și stocare de ovocite.

Adela Popescu la primirea kit-ului Baby Stem

Adela Popescu la primirea kit-ului Baby Stem

  ”După o perioadă în care ne-am informat foarte mult, am luat decizia ca pentru siguranța copilului nostru, să încheiem contractul cu Banca de Celule Baby Stem - Seracell, banca de celule stem numarul 1 în Germania! Avem încredere și suntem convinși că am făcut cea mai buna alegere!‪‬‬‬‬ ”  

Adela Popescu

Certificările obținute garantează facilitățile, tehnologia avansată, procedurile de lucru folosite și experiența cu peste 1000 de probe eliberate, prelevate din măduva osoasă și sânge periferic, peste 100 de pacienți care apelează anual la terapia clinică cu celule stem. 

Mămicile care apelează la serviciile Baby Stem înțeleg importanța și versatilitatea celulelelor stem. Și privesc asta ca pe o asigurare medicală pe care o oferă noului născut. Celulele stem au capacitatea extraordinară de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate (de exemplu celule nervoase sau hepatice, etc), în acest fel fiind extrem de utile în a reface țesuturi afectate sau distruse și a deveni celule mature de orice tip este nevoie. Acest lucru este extrem de prețios și, deși cu toții sperăm că nu va fi niciodată nevoie de ele, este o poliță de asigurare cu un potențial formidabil, imposibil de ignorat de orice părinte preocupat de viitorul copilului său.

 

Stocarea sângelui se face în 6 eșantioane, dacă sângele permite acest lucru, fără costuri suplimentare și este garantată timp de 20 sau 40 de ani cu asigurarea că acestea vor fi disponibile chiar și în caz de faliment. Acestea conțin: 3 eșantioane principale independente care pot fi folosite individual în cazul tratamentului cu celule stem și 3 mini eșantioane destinate testelor de compatibilitate, de ADN sau pentru identificarea malformațiilor genetice ale celulelor stem.

 

Baby Stem oferă 3 pachete: Baby Stem Silver, Baby Stem Gold și Baby Stem Platinum. Calitatea germană asigură că investiția pe care părinții o fac este justificată, eșantioanele fiind supuse unor cercetări viguroase și acceptate doar în cazul în care acestea îndeplinesc toate criteriile necesare.

Baby Stem susține investiția în viitorul copiilor și în sănătatea acestora, iar stocarea sângelui din cordonul ombilical reprezintă cea mai prețioasă asigurare de viață pe care o poți oferi cuiva drag care se naște acum și pentru a cărui viață ești responsabil. Ținând cont de modul în care medicina evoluează, de amploarea și de viteza descoperirilor din ultimii ani, cu siguranță o astfel de alegere este una înțeleaptă.