Organizatia Internationala pentru Migratie, Misiunea din Romania


Descrierea companiei Organizatia Internationala pentru Migratie, Misiunea din Romania

Note:

1) * Te simţi urmărit? Aşa te simţi în fiecare zi ca migrant ilegal în Marea Britanie.” este voiceover-ul spoturilor TV

2) Principala pagină de web a campaniei este www.oim.ro/migratie
Alte pagini de web cu informaţii despre migraţia legală către Marea Britanie sunt:
www.britishembassy.gov.uk/romania
www.mai.gov.ro
www.workingintheuk.gov.uk

3) OIM este dedicată principiului conform căruia migraţia umană organizată aduce beneficii atât migranţilor, cât şi societăţii. Ca organism interguvernamental, OIM lucrează în direcţia respectării reale a demnităţii şi bunăstării migranţilor şi acţionează împreună cu partenerii săi din comunitatea internaţională pentru a acorda asistenţă în satisfacerea cerinţelor de ordin operaţional ale migraţiei, pentru a promova înţelegerea problemelor migraţiei şi pentru a încuraja dezvoltarea socială şi economică prin migraţie.

4) Campania, care se va desfăşura pe parcursul verii şi până în toamnă, conţine, în afară de spoturile TV, o pagină de web, afişe, broşuri, o competiţie de afişe pentru elevi, un scurt documentar TV. Trei sesiuni de informare cu profesionişti din domeniile controlul frontierei, imigraţie şi ocuparea forţei de muncă s-au desfăşurat la Iaşi, Timisşoara şi Bucureşti.

5) Efectele pozitive ale migraţiei legale pentru Marea Britanie:

· Migraţia este vitală pentru economia şi societatea Marii Britanii.

· Vizitatorii susţin o industrie a turismului în valoare de 38 de miliarde de lire sterline pe an şi care oferă locuri de muncă pentru 2 milioane de angajaţi.

· Muncitorii migranţi calificaţi sau necalificaţi sunt angajaţi pe poziţii care nu pot fi ocupate de oferta de forţă de muncă internă a Marii Britanii.

· Studenţii străini aduc o contribuţie importantă, la nivel economic şi intelectual, instituţiilor de învăţământ britanice, şi mulţi dintre ei dezvoltă legături de durată cu Marea Britanie.

Comunicate Organizatia Internationala pentru Migratie, Misiunea din Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Organizatia Internationala pentru Migratie, Misiunea din Romania.