World Vision Romania lanseaza campania 'Nu o lasa pe mama sa plece'

BUCURESTI - 24 septembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

Organizaţia World Vision România a lansat pe 17 septembrie 2007 campania de conştientizare şi strângere de fonduri pentru prevenirea abandonului în maternităţi „Nu o lăsa pe masa să plece!”.

World Vision Romania lanseaza campania 'Nu o lasa pe mama sa plece'


În cadrul proiectului „Prevenirea abandonului în maternităţi”, World Vision în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului identifică în maternităţi mamele la risc de a-şi abandona copiii şi le oferă acestora consiliere, precum şi sprijin material şi financiar pentru ca mamele să rămână alături de copiii lor.

Prin campania „Nu o lăsa pe mama să plece!”, World Vision doreşte atât să strângă fonduri pentru continuarea acestui proiect, cât şi să conştientizeze populaţia asupra fenomenului abandonului copiilor în maternităţi.

Pentru informarea populaţiei despre această campanie, World Vision Romania desfăşoară o campanie în mass-media, în paralel cu o campanie de printing (6 afişe outdoor în 3 locaţii din Bucureşti şi 100 de afişe A3 care au fost distribuite de Prefectura Municipiului Bucureşti în RATB şi METROREX. Campania de printing a fost realizată cu sprijinul „Vitrina Societăţii Civile”, un proiect CENTRAS si Newsoutdoor, finanţat de The Balkan Trust for Democracy.

Cei care doresc să facă o donaţie o pot face online, accesând siteul www.worldvision.ro sau prin transfer bancar în contul RO80 RZBR 0000 0600 0607 2026, Raiffeisen Bank – Agenţia Pipera.

Persoanele care doresc mai multe informaţii despre această campanie sunt rugate să sune la 222.91.01.

Despre organizatia world vision

World Vision este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Organizatia noastra este concentrata asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii. Inspirati de valori crestine, lucram cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasa, etnie sau sex.
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi pe:
Paula Chiran
Asistent Relaţii Publice şi Comunicare
World Vision România
Tel. 021 - 222.91.01, mobil: 0744 383937

paula_chiran@wvi.org