Adevărul despre Mierea de Manuka | Care miere de Manuka este mai bună

BUCURESTI - 13 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Wedderspoon conduce cu putere în topul categoriei de miere de manuka cu noua certificare “Fără reziduuri de glifosat”
Cel mai mare brand și cu cea mai rapidă creștere, de miere de manuka, din SUA își menține cu perseverență angajamentul față de puritate, transparență și autenticitate.

Miere de Manuka

Mierea de manuka este cu adevărat ca aurul lichid și credem că ar trebui onorată ca atare.

Rebecca Remley, CEO Wedderspoon

MALVERN, Pa. - (BUSINESS WIRE) - Wedderspoon, administrator pasionat al produselor autentice pe bază de miere de manuka și brandul care vinde numărul 1 în America de Nord, a anunțat astăzi că toate produsele sale sunt acum certificate "Fără reziduuri de glifosat", de The Detox Proiect. Această certificare asigură faptul că produsele de la Wedderspoon nu conțin cel mai comun erbicid din lume, sporind și mai mult promisiunea brandului pentru a livra cea mai bună miere de manuka pură direct de la sursă la consumator.

Ca parte a angajamentului său neclintit de promovare a integrității mierii de manuka în SUA și în străinătate, acest anunț se bazează pe succesele brandului Wedderspoon pentru transparență pionieră în categoria manuka. De exemplu, Wedderspoon a obținut, în ultimii doi ani, cel mai înalt nivel de certificare a siguranței alimentare a oricărei instalații de miere de manuka la nivel global pentru producția sa din Noua Zeelandă. Locația Wedderspoon de talie mondială a fost, de fapt, prima unitate de miere de manuka care a primit un rating „Excelent” la certificarea de nivel 3 pentru alimente de calitate sigură și totuși singura unitate existentă care a atins acest nivel.

Mierea de manuka este cu adevărat ca aurul lichid și credem că ar trebui onorată ca atare”, a declarat Rebecca Remley, CEO Wedderspoon. „Am fost încântați că anul trecut Ministerul Industriilor Primare (MPI) a stabilit odată pentru totdeauna un standard uniform pentru mierea de manuka și, în 2019, continuăm să ne facem treaba pentru a avansa continuu și pentru a câștigă încrederea consumatorilor că procură miere de manuka originală. Suntem incredibil de mândri că instalația noastră din Nouă Zeelandă a obținut anterior cel mai înalt nivel de certificare a siguranței pentru miere de manuka din lume și că am fost primul brand de manuka care a obținut o nouă certificare: Glifosat fără reziduuri.

Fiind brandul cel mai mare dar și cu o cea mai rapidă creștere, de miere de manuka din SUA, Wedderspoon reprezintă 57% din vânzările totale din SUA scanate în magazinele autorizate. Toată mierea de manuka este expediată direct în SUA de la sediul original din Noua Zeelandă. În plus, ca parte a standardelor riguroase de calitate pentru certificarea ca alimente sigure, Wedderspoon poate urmări fiecare lot de miere de la apicultor la raftul comerciantului.

Toate produsele Wedderspoon aderă strict la singurul standard existent pentru mierea Manuka din lume, stabilit de Ministerul Industriilor Primare (MPI) din Noua Zeelandă. Definiția susținută de știință folosește o combinație de patru markeri chimici și un marker DNA pentru a autentifica mierea de manuka. Asta înseamnă că consumatorii pot avea încredere deplină că mierea de manuka este autentică dacă este ambalată în Noua Zeelandă. Wedderspoon se bazează pe această garanție cu metodologia sa KFactor ™, care depășește standardul MPI. KFactor este alcătuit din cinci „factori cheie” care se concentrează pe calitățile holistice ale mierii de manuka orginală, garantând că mierea este: crudă și nepasteurizată, are trasabilitate de la stup la consumator, este proiect non-OMG verificat, produs și ambalat în Noua Zeelandă și nu conține antibiotice, glifosat sau pesticide.

Pentru a afla mai multe despre KFactor ™ și despre modul în care acesta oferă consumatorilor un mod transparent și de a înțelege diferențele dintre mierea de manuka, vizitați https://www.gardianul.ro/ingrijire/miere-de-manuka/.

Despre Wedderspoon

Fondat în 2005, Wedderspoon este un administrator pasionat al produselor pe bază de miere de manuka care te ajută să ai o viața energizată. Wedderspoon oferă o colecție dinamică de produse artizanale, care surprind puterea naturală delicioasă și extrem de rară a mierii  de manuka autentice, care este produsă exclusiv de albinele care se hrănesc din arborele de manuka din insulele de nord și de sud ale Noii Zeelande. De la utilizarea sa în bucătărie până la îngrijire personală și pentru un stil de viață activ  dar și multe altele, proprietățile vibrante ale mierii de manuka Wedderspoon îl fac unul dintre cele mai căutate ingrediente holistice din lume.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/adevarul-despre-mierea-de-manuka-care-miere-de-manuka-este-mai-buna