Aplicația crypto.ro, disponibilă pentru Apple și Android, acum valabilă și pentru Huawei

Timisoara - 2 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Aplicatia crypto.ro, disponibila pentru orice smartphone

aplicatia crypto.ro

aplicatia crypto.ro

Aplicația crypto.ro oferă acces rapid la cele mai recente actualizări zilnice de știri, analize, articole educaționale, precum și prețuri de piață în timp real pentru peste 1.000 de cripto active.

Aplicația este perfectă pentru noțiuni de investiții sau pur și simplu pentru a fi la curent cu piața criptomonedelor în timp real. Fie că ești un deținător pe termen lung sau vrei doar să vezi dacă merită să investești câțiva dolari, aplicația noastră îți spune tot ce trebuie să știi despre criptomonede.

Interfața aplicației este simplă și intuitivă, facilitând accesul oricui, fără cunoștințe prealabile în acest domeniu.

 

Câteva funcționalități utile ale aplicației crypto.ro:

Ultimele noutăți: Secțiunea de noutăți al aplicație este direct legată de site-ul web crypto.ro. De îndată ce scriitori noștri publică conținutul, aceasta este actualizată și în aplicație. Puteți explora oricând arhiva noastră de știri a aplicației și să primiți cele mai precise și actualizate știri, despre criptomonede, NFT, DeFi si Metaverse.

Analize: În această secțiune a aplicației, puteți găsi cele mai recente analize tehnice privind Bitcoin și alte criptomonede. Analizele nu numai că vă oferă informații actualizate despre BTC și alte criptomonede, dar vă ajută și să vă urmăriți portofoliul pentru a lua decizii mai bune în viitor.

Dicționar: Dacă abia ați început călătoria în lumea criptomonedelor, dicționarul nostru de criptomonede vă va ajuta să înțelegeți mai bine unii dintre cei mai complecși termeni. Termeni precum HODL, DAO și ICO pot părea un pic descurajatori la început, dar nu vă faceți griji - dicționarul nostru vă va ajuta să să înțelegeți totul, de la atacuri de hacking până la hard forks.

Podcast: Secțiunea de podcasturi a aplicației este actualizată cu cele mai tari podcasturi cripto din România. Aceste podcasturi vă vor permite să înțelegeți mai bine de ce și cum criptomonedele schimbă lumea din jurul nostru, alături de impactul lor asupra piețelor. Am selectat români care sunt jucători de top în acest spațiu și ne dorim să îi împuternicim și pe alții prin cunoștințele și expertiza lor.

Bancomat criptomonede: Aplicația noastră conține o hartă cu toate ATM-urile Bitcoin din România. Fiecare ATM este localizat pe o hartă și arată adresa, locația și numele proprietarului bancomatului.

Convertor: Permite să determinați ratele de schimb între principalele monede fiat și criptomonede cât mai ușor posibil. De asemena, poate fi folosit de cei care doresc să știe cât poate cumpăra cu salariul său sau cât poate câștiga vânzând o criptomonedă.

Un instrument educațional ușor de utilizat precum aplicația crypto.ro face ca învățarea despre criptomonede să fie mult mai accesibilă pentru oricine este interesat de această tehnologie în evoluție!

Descarcă aplicația acum gratuit, pentru informații clare, concise și distractive despre Bitcoin, Ethereum și alte criptomonede.

https://crypto.ro

info@crypto.ro

https://www.facebook.com/crypto.ro

https://twitter.com/cryptoro

https://www.instagram.com/crypto.ro/ 

https://t.me/s/cryptoro_media

https://www.youtube.com/c/cryptoromania 

https://www.tiktok.com/@crypto.ro

https://medium.com/@crypto.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/aplicatia-crypto-ro-disponibila-pentru-apple-si-android-acum-valabila-si-pentru-huawei