Cauţi cel mai nou aparat de sudură? Află care este!

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Frontier 400X oferă următoarea generație de performanță și inovație pentru gama emblematică de sudori cu motor de la Lincoln Electric.

Cel mai bun aparat de sudura

Cel mai bun aparat de sudura

 „Frontier 400X este rezultatul a peste 100 de ani de experiență și expertiză a Lincoln Electric în domeniul sudorilor acționați de motor, care a introdus un produs de ultimă generație în gama noastră de echipamente legendare și dovedite pe teren.” 

Nick Winarski, Senior Product Manager la Lincoln Electric

Cleveland – Noul model Frontier 400X de la Lincoln Electric depășește limitele performanței și inovației de sudare acționată de motor. Cu designul său compact și robust, Frontier 400X a fost dezvoltat pentru a fi cel mai bun aparat de sudură pe șantier.

Alimentat de un motor diesel Perkins turbo de 24,7 CP (cai putere), Frontier 400X oferă o mulțime de putere fiabilă, pe tot parcursul zilei, cu 400 de amperi de ieșire de sudură pentru a face față aplicațiilor cu amperaje ridicat și 11 kW de putere auxiliară în 1/3 fază pentru a utiliza orice unelte de care ai nevoie pe șantier. 

Aparatul dispune și de o interfață digitală de utilizator lider în industrie, rezistentă la impact, care permite controlul și simplitatea de neegalat al mașinii, împreună cu beneficiile suplimentare de salvare a memoriilor modului de sudură, memento-uri de întreținere, valori de productivitate și autorizare PIN opțională. Aceste caracteristici îl include în lista cu cele mai bune aparate de sudură profesionale.

Pentru a completa, Frontier 400X dispune de cea mai recentă tehnologie, axată pe operator, cum ar fi tehnologia CrossLinc pentru un control superior al sudurii la arc, reducând în același timp aglomerația cablurilor pe șantier, împreună cu tehnologia Auto-Stop/Start care contribuie la reducerea relantiului excesiv și a uzurii motorului, sporind în același timp economiile de combustibil.

„Frontier 400X este rezultatul a peste 100 de ani de experiență și expertiză a Lincoln Electric în domeniul sudorilor acționați de motor, care a introdus un produs de ultimă generație în gama noastră de echipamente legendare și dovedite pe teren.” afirmă Nick Winarski, Senior Product Manager la Lincoln Electric. „Combinând ani de feedback-ul clienților și testarea aplicațiilor, Frontier 400X combină cea mai recentă tehnologie de sudură digitală și inovație cu platforma emblematică de acționare a motorului Lincoln Electric pentru a oferi cea mai bună performanță a arcului și control ușor de operator.”


Despre Lincoln Electric:

Lincoln Electric este lider mondial în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de produse de sudare cu arc, sisteme automate de îmbinare, asamblare și tăiere, echipamente de tăiere cu plasmă și oxi-combustibil și are o poziție globală de lider în aliaje de lipire. Cu sediul central în Cleveland, Ohio, Lincoln are 55 de locații de producție în 18 țări.

Dacă sunteți în căutare deaparate de sudură, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți articol care include diferite tipuri de dispozitive: aparat de sudură cu sârmă, plasmă, cu argon ș.a.