Cauti un calculator de gaming performant răcit cu lichid?

Timisoara - 29 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

iBUYPOWER își actualizează Element CL, răcit cu lichid, cu suport pentru noua serie de plăci grafice RTX 30.

Pc de gaming răcit cu lichid iBUYPOWER

Pc de gaming răcit cu lichid iBUYPOWER

Los Angeles CA, 20 aprilie 2021 - iBUYPOWER, un producător de top de PC-uri de gaming personalizate de înaltă performanță, a lansat o actualizare a liniei sale Element CL de PC-uri de gaming răcite cu lichid - Element CL Pro. A anunțat pentru prima dată în timpul Consumer Electronics Show (CES) din 2021, Element CL Pro va oferi suport pentru noua serie de plăci video NVIDIA RTX™ 30.

Extinsându-se pe PC-urile iBUYPOWER lansate anterior, Element CL Pro a fost conceput pentru a oferi cele mai bune componente din clasă clienților care caută un calculator de gaming puternic, cu caracteristici personalizate.

Menținând caracteristicile cheie ale Element CL, cum ar fi: tuburi personalizate și fitinguri push-to-connect, placă de distribuție a panoului frontal și blocuri de apă GPU (Graphics Processing Unit) și CPU (Central Processing Unit) adresabile RGB (Red Green Blue) personalizate, versiunea Pro are un nou bloc de apă GPU care oferă suport pentru cele mai recente GPU-uri RTX 3070 și 3080. Pentru a compensa disiparea termică crescută de la seria 30, iBUYPOWER a echipat Element CL Pro cu patru ventilatoare noi de 120 mm PWM (Pulse width modulation) proiectate cu o lamă pentru a crește presiunea statică.

iBUYPOWER va adăuga două noi sisteme RDY cu Element CL Pro la arsenalul său de PC-uri gata construite, gata de livrare: Gaming RDY Element CL Pro și Gaming КВН Element CL Pro Plus.

Ambele sisteme vor fi echipate cu RTX 3070, alimentat de amperi. Arhitectura RTX de a doua generație a NVIDIA, oferind o experiență de joc captivantă clienților în căutarea unor imagini uimitoare.
Gaming Ready Element CL Pro va dispune de a 11-a generație Intel® Core™ i7 11700K sau KF, placă de bază Z590, SSD M.2 NVMe de 1TB, DDR4 de 16 GB la 3200 MHz și PSU de 650 W.

 

Despre iBUYPOWER

Din 1999, iBUYPOWER și-a întruchipat convingerile de bază de perseverență, unitate, forță și ambiție, pentru a-și îndeplini promisiunea de a construi cele mai bune sisteme de jocuri pentru cei mai exigenți jucători. Chiar și într-o perioadă în care PC-urile nu erau la fel de omniprezente ca astăzi, am alimentat pasiunea pentru jocuri, oferind clienților noștri cea mai înaltă calitate în computere personalizate.


Sistemele noastre au devenit de atunci coloana vertebrală pentru jucătorii profesioniști, dezvoltatorii de jocuri, centrele LAN, turneele majore de sporturi, sporturile colegiale și consumatorii de zi cu zi. iBUYPOWER a lucrat strâns cu mărci precum Intel, NVIDIA, AMD, Microsoft, WD, ASUS, Bethesda, MLG și multe altele. Performanța superioară, fiabilitatea, tehnologia de ultimă oră și producția la timp fac din iBUYPOWER autoritatea în jocurile pentru PC.
Dacă sunteți în căutarea unui calculator gaming bun pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți un articol cu Top 4 cele mai bune PC de gaming.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/cauti-un-calculator-de-gaming-performant-racit-cu-lichid