Cauţi un instant de apă caldă? Află care sunt tendinţele pieței pentru încălzitoare de apă instantanee.

BUCURESTI - 13 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Piața globală a încălzitoarelor de apă instantanee (2022 - 2027) - Tendințe ale industriei, cotă, dimensiune, creștere, oportunitate și previziuni. Se așteaptă ca piața să atingă 4,92 miliarde dolari până în 2027.

Cel mai bun instant electric apă caldă

Cel mai bun instant electric apă caldă

Dublin, 21 aprilie 2022 (GLOBE NEWSWIRE) - Piața globală a încălzitoarelor instante de apă caldă a atins o valoare de 3,13 miliarde de dolari în 2021. În viitor, se așteaptă ca piața să atingă 4,92 miliarde dolari până în 2027, prezentând un CAGR (rata de creștere anuală compusă) de 7,20% în perioada 2022-2027.

Un robinet instant de apă caldă sau încălzitor de apă fără rezervor, este un dispozitiv folosit pentru a încălzi instantaneu apă rece prin intermediul unei unități de încălzire pe gaz sau electrică. Se compune dintr-o ieșire de apă caldă, conductă de evacuare a gazelor arse, separator de tiraj, supape de limitare a presiunii, tuburi de scufundare și rezervoare. Include, de asemenea, un senzor de debit de apă care pornește automat atunci când detectează debitul de apă.

Apa încălzită este utilizată în diverse scopuri, cum ar fi curățarea, spălatul rufelor, mașina de spălat vase, gătit, îndepărtarea petelor și ameliorarea scurgerilor înfundate. De asemenea, mai există şi încălzitoare instante de apă caldă pentru duş care este eficient şi ușor de utilizat. În comparație cu încălzitoarele tradiționale, încălzitoarele instant sunt ușor de instalat, rentabile, convenabile, compacte și eficiente din punct de vedere energetic. De asemenea, se încălzesc mai repede printr-o cameră de încălzire de dimensiuni mici.

 

Tendințele pieței pentru încălzitoare de apă instantanee:

Creșterea semnificativă a industriei ospitalității din întreaga lume creează o perspectivă pozitivă pentru piață. Încălzitoarele instant sunt utilizate pe scară largă în stațiuni și hoteluri pentru spălarea rufelor, curățarea și furnizarea de apă caldă în băi, bucătării și piscine.

În plus, adoptarea pe scară largă a produselor din cauza preocupărilor tot mai mari de mediu favorizează creșterea pieței. Încălzitoarele instantanee de apă sunt eficiente din punct de vedere energetic și reduc amprenta de carbon și emisii mai mici.

În plus, lansarea încălzitoarelor de apă instantanee cu design inovator și caracteristici avansate, cum ar fi controlul mobil al temperaturii, alarmele de protecție împotriva scurgerilor și controlul sarcinii de putere, oferă un impuls creșterii pieței.

În conformitate cu aceasta, introducerea tehnologiilor avansate de filtrare și sterilizare a apei pentru a îmbunătăți filtrarea generală și puritatea apei are un impact pozitiv asupra creșterii pieței.

Alți factori, inclusiv utilizarea pe scară largă a produselor în industria medicală pentru îmbăierea pacienților, împreună cu implementarea diferitelor inițiative guvernamentale pentru adoptarea de tehnologii eficiente din punct de vedere energetic, sunt anticipați să conducă piața spre creștere.

Despre noi:

GlobeNewswire este una dintre cele mai mari rețele de distribuție de știri din lume, specializată în livrarea de comunicate de presă corporative, dezvăluiri financiare și conținut multimedia către mass-media, investitori și consumatori din întreaga lume.