Cea mai buna bicicleta fitness inteligenta cu jocuri 3D

Timisoara - 2 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Lansarea primei biciclete inteligente, Capti, cu jocuri incluse 3D, este 2 în 1, poate fi folosită pe drum și acasă. Bicicleta include o multitudine de stiluri de antrenament, cum ar fi ciclism virtual, antrenament pentru frecvența cardiacă și cursuri de ciclism.

Capti - Cea mai buna bicicleta fitness

Capti - Cea mai buna bicicleta fitness

 „Cu dispozitivele tradiționale de fitness conectate, utilizatorii sunt pe deplin conștienți că urmează un curs de antrenament, făcând exercițiul să se simtă ca o corvoadă. Frumusețea lui Capti este că vă pune în formă accidental. Utilizatorii pot alege să călătorească prin munți înzăpeziți sau să se joace distractiv prin adunarea monedelor. Capti face ca fitnessul să se simtă ca un joc pentru lumea modernă.”  

a declarat Jeff Veldhuizen , CEO al Capti

Santa Clara, California, 05 octombrie 2021 -  Capti a anunțat astăzi lansarea noii sale biciclete inteligente, care oferă aventură, explorare și descoperire prin lumi virtuale.

Capti a fost creat sub Interactive Fitness Holdings, care a realizat cu mândrie prima bicicletă de cameră conectată în urmă cu 15 ani, Expresso. Cu peste 3 milioane de cicliști înregistrați, Expresso Fitness a fost pionier în experiența de joc pentru piața comercială, cu 100 de milioane de antrenamente înregistrate. Acum, liderul industriei aduce experiența sa de fitness la domiciliu cu Capti.

Spre deosebire de alte echipamente de fitness pentru locuința ta, Capti oferă două biciclete într-una, ceea ce o face cea mai versatilă bicicletă de pe piață. Cu tehnologia patentată Smart Ride ™, cea mai bună bicicletă fitness de la Capti se transformă dintr-o bicicletă de drum cu direcție dinamică, cu rezistență la schimbare și off-road, într-o bicicletă de studio cu ghidon blocat și pedale fixe.

Bicicleta inteligentă reacționează la călătoriile utilizatorilor de 50 de ori pe secundă, adaptându-se dinamic la fiecare cursă, în timp ce conținutul captivant readuce bucuria și libertatea ciclismului.

„Convergența tot mai mare a jocurilor și fitness-ului arată că consumatorii caută modalități distractive și antrenante de a-și crește nivelul antrenamentelor”, a declarat Jeff Veldhuizen , CEO al Capti. „Cu dispozitivele tradiționale de fitness conectate, utilizatorii sunt pe deplin conștienți că urmează un curs de antrenament, făcând exercițiul să se simtă ca o corvoadă. Frumusețea lui Capti este că vă pune în formă accidental. Utilizatorii pot alege să călătorească prin munți înzăpeziți sau să se joace distractiv prin adunarea monedelor. Capti face ca fitnessul să se simtă ca un joc pentru lumea modernă.”

Platforma de conținut Capti oferă o grafică de înaltă performanță la nivel de joc video 3D, care iese de pe ecran și atrage utilizatorii. Bicicleta fitness are 50 de hărți, 20.000 de metri altitudine și peste 350 de mile de grafică uimitoare cu conținut nou adăugat în mod regulat. Pentru cei care doresc varietate în rutinele lor de fitness, Capti include, de asemenea, o multitudine de stiluri de antrenament, cum ar fi: ciclism virtual, antrenament pentru frecvența cardiacă și cursuri de ciclism, caracteristici care o includ printre cele mai bune biciclete fitness din prezent.


Despre Capti:

Capti este bicicleta fitness inteligentă care oferă aventură, explorare și descoperire prin lumi virtuale. Având misiunea de a face exercițiile distractive, antrenamentele lui Capti sunt conduse individual, inspirate de joc și conduse de comunitate, ceea ce o face cea mai progresivă experiență de fitness interactivă de pe piață. 

Cu direcție dinamică și tehnologie în curs de inovare, bicicleta inteligentă se adaptează automat la terenul pe care îl parcurg utilizatorii. Capti citește și reacționează dinamic la călătoriile utilizatorilor de 50 de ori pe secundă, în timp ce conținutul captivant readuce bucuria și libertatea de a merge cu bicicleta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/cea-mai-buna-bicicleta-fitness-inteligenta-cu-jocuri-3d