Cele mai bune biciclete electrice cu o greutate de doar 10,6 kg

Brasov - 4 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sport

Cea mai recentă configurație a motorului butucului Mahle, X20, a fost lansată. Un sistem mai ușor și mai puternic decât X35 a fost folosit în noua bicicleta electrică Scott Addict eRide.

Bicicleta electrica de doar 10.6kg

Bicicleta electrica de doar 10.6kg

21 aprilie 2022 - Scott și Mahle au lucrat pentru prima dată împreună la bicicleta electrică Addict eRide lansate în 2020. Cel mai recent model este uimitor pentru greutatea sa de doar 10,6 kg și pentru faptul că este greu de observat că aceasta este o bicicletă electrică.

Și acestea sunt, într-adevăr, cele două puncte principale de vânzare ale sistemului Mahle X20. Noul butuc spate are doar 1,399 kg - cu 500 g mai ușor decât versiunea anterioară. Aceasta reduce greutatea totală a sistemului la 3,2 kg.

Butucul trece la o axă standard de 142x12 și poate prelua o gamă completă de roți libere de la Shimano, Sram și N3W.

„Sistemul X20 de la Mahle nu este doar cel mai ușor sistem de biciclete electrice de pe piață”, a comentat șeful de strategie și dezvoltare de afaceri Mahle, Marco A De La Sernia. „Întotdeauna am spus că sistemele noastre sunt aproape invizibile, dar X20 depășește asta.” 

Există și actualizări de software. Mahle prezintă X20 drept „un adevărat sistem inteligent” care poate face ajustări pe baza feedback-ului de la o serie de senzori, inclusiv un nou senzor de cuplu și cadență în pedalier.

Sistemul va interpreta puterea pe care o aplicați prin pedale și va oferi un răspuns adecvat bazat pe inteligența artificială și învățarea automată. „Sistemul învață de la tine și se adaptează nevoilor tale și mediului în fiecare moment, ceea ce duce la o experiență de condus mai bună”, a spus un purtător de cuvânt.

De asemenea, puteți personaliza modul în care este furnizată puterea prin aplicația Mahle One – mai multă asistență pentru pante abrupte, să zicem, sau poate doriți să scalați lucrurile înapoi la puțin mai mult decât un efect ușor de vânt din coadă, astfel încât să obțineți în continuare un solid a face exerciţii fizice.

De asemenea, unitatea de propulsie este considerată „fără glisare”, ceea ce înseamnă că o puteți opri pentru a economisi bateria atunci când coborâți sau când mergeți pe plat.


Dacă sunteți în căutare unei biciclete electrice , pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți un articol cu TOP 5 cele mai bune biciclete electrice.