Cele mai bune toppere pentru saltea

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Bedsure Experts introduce seria de toppere pentru un sprijin optim al coloanei vertebrale. Oferă prospețime în timpul nopții, suport complet coloanei vertebrale și ergonomie.

DIAMOND BAR, California - Bedsure, un producător de textile pentru casă, cu produse vândute la peste 15 milioane de clienți din întreaga lume, a recrutat o echipă de experți în industria saltelelor pentru a-și consolida efortul de a maximiza confortul așteptat de clienți.

Bedsure recunoaște că o saltea de dormit optimă poate fi o descoperire rară, iar înlocuirea poate fi costisitoare și consumatoare de timp. Un topper pentru saltea este o soluție alternativă și accesibilă, dar este adesea subestimată. Potrivit experților în somn de la Bedsure, cel mai bun topper oferă suport suplimentar și esențial coloanei vertebrale pe timp de noapte și vor reduce și elimina în mod eficient durerile de spate.

După ce au recunoscut nevoile de pe piață ale unei saltele de pat perfectă și costul ridicat pe care îl implică la încercare și eroare, experții în somn de la Bedsure au efectuat cercetări ample asupra mai multor elemente pentru a avea nopți bune și confortabile de somn, inclusiv oferirea cantității potrivite de moliciune, miros plăcut și suport ergonomic de la topper saltea.

Cu expertiza lor în industrie și un proces îndelungat de cercetare și dezvoltare, experții în somn de la Bedsure ar putea proiecta mai multe produse pentru acoperirea saltelei. Sunt concepute pentru a fi ușor de întreținut și vor îmbunătăți și îmbunătăți în mod eficient calitatea și experiența saltelei lor actuale la un preț accesibil.

Pentru nopți împrospătate

Topperul pentru saltea cu infuzie de cărbune de bambus vine cu un blat de pernă din lyocell și poliester care ridică nivelul de confort al unei saltele obișnuite. Spatele din plasă de aer permite un flux suplimentar de aer sub suportul saltelei, ceea ce oferă respirabilitate și senzație de răcoare perfectă.

Pentru suport complet al coloanei vertebrale

Topperul de saltea ergonomic Bedsure S-Curve oferă suport ergonomic tuturor celor care dorm poziții diferite. Cele patru straturi de materiale, inclusiv un capac din bambus, spumă cu memorie, spumă standard și o plasă de fund, sunt cuprinse într-o curbă în formă de S pentru a oferi un suport ergonomic ferm și zonat, care se conturează cu curbele corpului uman.

Amestecul de fermitate și catifelare curbat într-o formă de S permite un sprijin aliniat al coloanei vertebrale care ameliorează durerea de spate.

Pentru confort complet

Topperul pentru saltea cu spumă hibridă cu trei straturi Bedsure oferă un suport reversibil cu patru niveluri de fermitate. Stratificat cu cinci tipuri diferite de spume, Hybrid Foam Mattress Topper poate absorbi mirosul neplăcut cu spuma sa infuzată cu cărbune, poate elibera un miros plăcut cu spuma sa infuzată cu ceai verde.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/cele-mai-bune-toppere-pentru-saltea