Hyundai lansează o nouă trotinetă electrică cu integrare la vehiculele Hyundai și KIA

BUCURESTI - 11 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Hyundai dezvăluie o trotinetă electrică personală cu o autonomie de 20 km. Cu o greutate de aproximativ 7,7 kg, trotineta electrică este extrem de portabilă, are un design unic și compact, pliabilă în trei.

Hyundai prezintă trotineta electrică pliabilă cu o autonomie de 20 km

Hyundai prezintă trotineta electrică pliabilă cu o autonomie de 20 km

 Acesta este trotineta personală montată pe vehicul care ar putea fi prezentat în viitoarele vehicule Hyundai Motor Group. Dorim să facem viața clienților noștri cât mai ușoară și plăcută posibil. Trotineta noastră electrică face naveta de la primul și ultimul kilometru o bucurie, contribuind în același timp la reducerea aglomerației și a emisiilor în centrele orașelor. 

DongJin Hyun - Șeful echipei de robotică Hyundai Motor Group.

Hyundai Motor Group a dezvoltat un nou prototip care se încadrează perfect la cele mai bune trotinete electrice. Bazându-se pe conceptul său inițial prezentat la CES (Consumer Electronic Shop) 2017, noul model are tracțiune spate, o baterie cu litiu foarte capabilă și lumini elegante față și spate.

Cele mai recente caracteristici ale conceptului din viitorul Hyundai Motor Group intenționează să permită integrarea trotinetei cu viitoarele vehicule Hyundai și Kia. Atunci când este montat pe un vehicul, trotineta este încărcată automat folosind energia electrică produsă în timpul conducerii, asigurând că utilizatorul își poate finaliza călătoria fără probleme.

Trecerea modelului 2019 de la tracțiunea față, la tracțiunea spate este cheia pentru îmbunătățirea siguranței și stabilității, deoarece poziționează greutatea aproape de spate. În plus, inginerii grupului au adăugat suspensie la roata din față pentru a oferi o călătorie mai lină, chiar și pe suprafețe accidentate.

,,Acesta este trotineta personală montată pe vehicul care ar putea fi prezentat în viitoarele vehicule Hyundai Motor Group. Dorim să facem viața clienților noștri cât mai ușoară și plăcută posibil. Trotineta noastră electrică face naveta de la primul și ultimul kilometru o bucurie, contribuind în același timp la reducerea aglomerației și a emisiilor în centrele orașelor.DongJin Hyun Șeful echipei de robotică Hyundai Motor Group.

Cea mai recentă versiune a trotinetei electrice Hyundai Motor Group dispune de o baterie cu litiu de 10,5 Ah. Acest lucru permite acesteia să atingă o viteză maximă de 20 km pe oră și este suficient pentru a alimenta trotineta cu o singură încărcare.

Cu o greutate de aproximativ 7,7 kg, cea mai bună trotinetă electrică este extrem de portabilă, în timp ce designul său unic și compact, pliabiăl în trei, înseamnă că este mai ușor și mai compact decât orice produs similar. Îmbunătățindu-și mai mult gradul de utilizare, are un afișaj digital care arată starea și viteza bateriei; în timp ce, pentru mersul pe timp de noapte, noua trotinetă este echipată cu două faruri LED frontale curbate elegant și două lămpi spate.

Având în vedere dezvoltarea potențială ulterioară, grupul intenționează să instaleze un sistem de frânare regenerativă pentru a crește autonomia trotinetei cu 7%. Eforturile continue de a oferi clienților transportul de pe ultimul kilometru se aliniază cu tendințele evidențiate în datele de cercetare de către consultanța globală, McKinsey & Company. Acesta a arătat că piața „Last Mile Mobility” din SUA, Europa și China este de așteptat să crească la 500 de miliarde dolari până în 2030.

Dacă sunteți în căutare de un top trotinete electrice, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii - găsiți articol care include o varietate mare de astfel de vehicule.