industria dronelor este în plină dezvoltare și se caută soluții pentru a introduce și femei în acest segment

Timisoara - 13 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Draganfly colaborează cu Women and Drones pentru a ajuta promovarea excelenței în industria dronelor.
In 2021, aproximativ 6,7% dintre piloții de drone înregistrați de Administrația Federală a Aviației (FAA) erau femei.

Dronele îți trezesc o nouă zonă de creativitate din mintea ta.

Sharon Rossmark, CEO Women And Drones

Draganfly Inc. este o companie ce se ocupa cu dezvoltarea de drone profesionale, lider în industrie dezvoltator de soluții și sisteme, are plăcerea de a anunța un parteneriat cu Women And Drones, principala platformă globală pentru femeile care perturbă, inovează și modelează viitorul STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) și al aviației.

Women And Drones  este cea mai importantă organizație de membru dedicată promovării excelenței în industria sistemelor de aeronave fără echipaj (UAS) și în industria Advance Air Mobility (AAM), susținând participarea femeilor în acest segment dinamic al economiei globale. Din 2018 până în 2021, organizația a fost desemnată una dintre companiile de top de urmărit în industria UAS.

Programele educaționale ale Women And Drones variază de la grădiniță la carieră, într-un efort de a echilibra ecuația de gen în industrie în prezent, precum și pentru viitorul zborului. Organizația oferă servicii de zbor cu cele mai bune drone care filmează.

Potrivit  evtol.com, datele arată că femeile sunt încă foarte subreprezentate în industria dronelor. În iunie 2021, aproximativ 6,7% dintre piloții de drone înregistrați de Administrația Federală a Aviației (FAA) erau femei.

„Draganfly este încântată să lucreze cu Woman And Drones pentru a sprijini și a promova femeile din industria UAS și AAM. Compania noastră a fost construită pe incluziune și pe o pasiune pentru creia soluții si aavea cea mai buna drona din lume. Diversitatea este crucială pentru succesul și creșterea acestui segment important al economiei globale”, a declarat Cameron Chell, CEO Draganfly.

„Este o onoare să colaborez cu Draganfly, un lider global de UAV, pentru a inspira mai multe femei să urmeze cariere în STEM și aviație, cu accent pe UAS și AAM. Împreună, așteptăm cu nerăbdare să susținem diversitatea, echitatea și incluziunea în industria dronelor, ceea ce va îmbunătăți rezultatele și profitabilitatea afacerii”, a declarat Sharon Rossmark, CEO Women And Drones.

Despre Draganfly:

Draganfly Inc. (NASDAQ: DPRO; CSE: DPRO; FSE: 3U8) este creatorul de soluții de calitate, de ultimă oră pentru drone, care revoluționează modul în care organizațiile pot face afaceri și își pot deservi părțile interesate. Recunoscut ca fiind în fruntea tehnologiei de peste 20 de ani, Draganfly este un lider al industriei premiat, care deservește piețele de siguranță publică, agricultură, inspecții industriale, securitate, cartografiere și topografie. Draganfly este o companie condusă de pasiune, ingeniozitate și nevoia de a oferi soluții eficiente și servicii de primă clasă clienților săi din întreaga lume, cu scopul de a economisi timp, bani și vieți.

Dacă ești în căutare de drone, atunci trebuie să cunoști legislația pentru done 2021/2022. Pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii, găsești informații pentru înregistrare drona.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/orguno-com-srl/industria-dronelor-este-in-plina-dezvoltare-si-se-cauta-solutii-pentru-a-introduce-si-femei-in-acest-segment